Adam Price klar til mere Netflix

Serien "Ragnarok", som den danske succesfulde manuskriptforfatter står bag, får seks nye afsnit.

Forfatter, instruktør, restaurantejer og kok Adam Price er klar til at forfatte mere Ragnarok. Foto: Scanpix.
Udgivet Opdateret

Onsdag kunne den danske manuskriptforfatter Adam Price igen byde velkommen på settet på Netflix-produktionen “Ragnarok”, som han står bag.

Her gik optagelserne til seriens anden sæson, der ligesom den første foregår i Norge, nemlig i gang. Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under videoen

Seriens første sæson fik et stort publikum på tværs af de 190 lande, som streaminggigantens indhold kan ses i.

Inspireret af nordisk mytologi

“Ragnarok” er et coming-of-age-drama inspireret af den nordiske mytologi.

Den handler om teenagedrengen Magne, der sammen med sin mor og lillebror flytter tilbage til Edda, en fiktiv norsk by, hvor intet er, som det ser ud til.

Magne, der ellers føler sig nok udenfor i forvejen, opdager, at han pludselig har fået superkræfter, og det sætter en masse i gang.

Om den nye sæson lyder det i pressemeddelelsen fra Netflix:

– I anden sæson af “Ragnarok” bliver kampen hårdere, ondskaben mere intensiveret og valgene mere desperate. Det er midt i alt dette, at Magne bliver stillet overfor det helt grundlæggende spørgsmål: Hvor langt vil du gå for at redde din familie?

Tidligere har Adam Price fortalt, hvordan han – der ellers har leveret manuskripter til flere af DR’s stort anlagte dramafortællinger som “Borgen” og “Herrens veje” – har nydt at beskæftige sig med noget helt nyt.

– Jeg synes jo, det er virkelig dejligt at få lov til at fortælle en genrefortælling til forhåbentlig et ungt publikum, der også slæber en masse andre ind foran skærmen, har han sagt til Ritzau.

Den nye sæson består af seks afsnit og får premiere i 2021.

Powered by Labrador CMS