Åbner op om erstatningen

Mai Manniche har nu fået erstatning for en alvorlig ulykke i Belgien, der har medført varige mén

Udgivet Opdateret

En forretningsrejse til Antwerpen i Belgien endte som mareridt for Mai Manniche, da hun blev involveret i en ulykke, som kostede adskillige knoglebrud og varige mén.

Halvandet år efter ulykken har forsikringsselskabet vurderet graden af mén til 18%, og hun fik for nylig udbetalt forsikringssummen.

– Der er tale om et betydeligt beløb, men jeg ville hellere have undværet, siger hun til Kendte.dk, og tilføjer samtidig, at beløbet ligger under en million kroner.

Kaster sig ud i investeringer

– Jeg bruger det dog konstruktivt, og vil kaste mig ud i investeringer, siger hun, der under sin rekonvalescens fik hjælp af sin på daværende tidspunkt hemmelige kæreste, Nicolai Peitersen, der samtidig havde et forhold kørende med grevinde Alexandra.

– Min ulykke var der en mening med – den lærte mig en del om livet og var en brat opvågning til, at livet er skrøbeligt, og ikke skal tages for givet. Den lærte mig også om kærlighed, skriver den 38-årige smykkedesigner på Instragram, og fortsætter:

Jeg stolede blindt på ham

– Jeg fik en mand ind i mit liv, og han var en vigtig del af min heling – for det vil jeg altid være ham taknemmelig. Men måske det netop også var det, der gjorde, at jeg stolede blindt på ham – gang på gang lod mig manipulere?! Jeg endte med at tage brillerne på, og gik fra ham, skriver hun. 

Mai Manniche åbner nu hun op om erstatningen.
Mai Manniche åbner nu hun op om erstatningen.
Powered by Labrador CMS