90210-stjerner sørger over stort tab

Nu reagerer vennerne fra hitserien på dødsfaldet

Udgivet Opdateret

Joe E. Tata, som døde onsdag, var kendt og elsket for sin rolle som Nat Bussichioi i den voldsomt populære serie 'Beverly Hills 90210'. 

Dagen efter den triste nyhed om dødsfaldet mindes de fleste stjerner fra "90210-familien" deres ven på Instagram.

Nat Bussichioi, der altid stod bag disken på stamstedet Peach Pit, var en central skikkelse i hitserien, idet han var en faderfigur for de unge mennesker, som serien centrerede sig om. 

Ian Ziering, der er bedre kendt som Steve Sanders, reagerede på dødsfaldet som den første. 

"Mit smil er forsvundet i dag. Men jeg vil altid bære minderne med mig i mit hjerte," skriver han på sin Instagramprofil.

Joe E. Tata, som er kendt fra hitserien 'Beverly Hills 90210', er død.
Joe E. Tata, som er kendt fra hitserien 'Beverly Hills 90210', er død.

"Var en stor del af mit liv"

Det var Jason Priestley, der i rollen som Brandon Walsh havde mest at gøre med karakteren Nat i tv-serien. Han sørger over tabet af sin ven.

"I dag mistede vi en nær ven og tv-chef. Nat Busicchio var en stor del af 'Beverly Hills 90210', og Joey var en stor del af mit liv. Hvil i fred, Joe. Der vil aldrig komme en magen til," lyder hyldesten på Instagram. 

Også Jennie Garth, som spillede rollen som Kelly Taylor, mindes den afdøde skuespiller på det sociale medie.

"Endnu et stort tab for vores familie i dag. Mit hjerte græder, men jeg vil altid huske det smil og det drilske, kærlige grin," lyder det. 

"Tag en drink med min far!"

Tori Spelling, der er kendt for sin rolle som Donna Martin, hylder vennen i et langt skriv på sin Instagramprofil.

"En af de sødeste, sjoveste og mest professionelle personer, jeg nogensinde har arbejdet med og været ven med. (...) Han var så speciel for hver eneste af os! Jeg er så taknemmelig for, at vi alle så ham i de senere år. Først fysisk og for nylig over Zoom. Han havde så megen stolthed! Jeg er glad for, at han endelig har fået fred. Joey - tag en drink med min far!" skriver hun blandt andet. 

Og Brian Austin Green, som spillede David Silver, har delt en video, hvor han krammer Joe E. Tata. I Instagramopslaget slår han fast, at han betragter skuespilleren som et familiemedlem.

"En af mine venner har sendt denne video til mig fra BAG Pod Live-event for nogle få år siden. Tak. Joey var helt sikkert et familiemedlem og vil blive savnet og husket," lyder det.

Ramt af Alzheimer

Den afdøde skuespiller blev diagnosticeret med Alzheimer tilbage i 2018 og har siden da kæmpet en svær kamp mod sygdommen.

Joe E. Tata spillede rollen som Peach Pit-ejeren Nat Bussichio i hele 238 ud af seriens i alt 293 afsnit.

90210-stjernerne begræder vennens dødsfald. Joe E. Tata ses til venstre i billedet.
90210-stjernerne begræder vennens dødsfald. Joe E. Tata ses til venstre i billedet.
Powered by Labrador CMS