60-årig skandalestjerne skal være far for niende gang

Mel Gibson er for gammel til at blive nervøs, når hans 26-årige kæreste føder parrets første barn næste år.

Udgivet Opdateret

Mel Gibson har hænderne fulde. Den 60-årige Hollywood-stjerne Mel Gibson skal være far for niende gang.

Næste år føder Mel Gibsons kæreste, den 26-årige springrytter Rosalind Ross,  parrets første fælles barn.

Den lille ny bliver den vordende mors første barn, men Gibson har masser af rutine udi forældreskabet.

Gibson er ikke i panik

Derfor småpanikker den kommende far til ni slet ikke over den forestående familieforøgelse. Faktisk er det fysiologisk umuligt for ham, fortalte han kortfattet under et interview med kanalen Extra i forbindelse med sin nye film, “Hacksaw Ridge”, skriver magasinet People.

– Ja, ja, det bliver nemt. Det er bare én mere. Jeg er der bare til at gribe barnet, jokede den dobbelte Oscar-vinder og uddybede:

– Jeg er for gammel til at blive nervøs. Jeg tror, mine binyrer er så slidte, at jeg ikke kan reagere på det længere, sagde han om kropskirtlerne, der kontrollerer både blodtryk og stressreaktioner.

Mel Gibson far til otte

Mel Gibson har syv børn fra sit 31 år lange ægteskab med den tidligere tandklinikassistent Robyn Moore. Han har også datteren Lucia på seks år fra det turbulente forhold med den russiske pianist Oksana Grigorieva.

Seks af Gibsons ind til videre otte børn er ældre end hans nuværende kæreste, Rosalind Ross, på 26 år. Faktisk er den unge springrytter et årti yngre end filmstjernens ældste barn.

Men Mel Gibson er heller ikke, som Hollywood-stjerner er flest. Den kontroversielle stjerne har været involveret i flere skandaler, fordi han blandt andet har udtalt sig nedladende om jøder og homoseksuelle.

“Hacksaw Ridge”, som Mel Gibson har instrueret, får dansk biografpremiere 10. november.

/ritzau/FOKUS



Powered by Labrador CMS