Her er værterne ved børnenes MGP

De to erfarne børneværter Joakim Ingversen og Sofie Østergaard skal være værter ved dette års MGP.

Newspaq
Udgivet Opdateret

Det bliver en aften fyldt med fest, farver og sangglade børn, når børnenes MGP løber af stablen i februar.

Det er netop blevet afsløret, at de velkendte børneværter Sofie Østergaard og Joakim Ingversen, der er kendt fra DR Ramasjang og DR Ultra, skal stå i spidsen for den store festaften.

Begge har MGP-erfaring

De to værter har begge tidligere erfaring med MGP. Sofie Østergaard har siden 2011 lært børnene, hvordan de skal bevæge sig på scenen, og hun har stået for koreografien til fællessangen og børnenes individuelle optrædener.

– Det giver et kæmpe energiboost at følge børnenes udvikling fra mit første møde med dem, til de står på scenen og giver den gas på showaftenen. Jeg hjælper stadig finalisterne med koreografien, men at jeg så også har fået lov til at være vært og opleve MGP fra en helt ny vinkel bliver noget helt særligt, siger Sofie Østergaard.

MGP er heller ikke nyt for værten Joakim Ingversen. Sidste år var han medvært ved showet, og i 2014 interviewede han finalisterne i løbet af festshowet.

Vil intet afsløre

De to værter er i fuld gang med forberedelserne, men de vil endnu ikke løfte sløret for, hvad seerne kan forvente.

– Det er hemmeligt, hvad der kommer til at ske på aftenen, men jeg garanterer for både musikalske gæster, gakkede jokes, og nervepirrende øjeblikke. Og måske bliver der også tid til at teste et par enkelte dansemoves hjemme i stuerne til børnenes musik, som det hele jo handler om, siger Joakim Ingversen.

Sangkonkurrencen afholdes i Horsens den 20. februar, og sendes live på DR1 klokken 20.00.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS