Vil følge dig ind i ilden

Niall Horan blev verdenskendt som medlem af boybandet One Direction. I dag er han solist, albumaktuel og snart på tour

Udgivet Opdateret

Han var kun 16 år, da han med sit lyse hår og sin irske charme stillede op i det britiske tv-show "X Factor". 

Han kvalificerede sig til bootcampen, hvor han i første omgang ikke viderekvalificerede sig i programmet.

Det blev dog et kort farvel, da dommerne dannede en gruppe med ham og fire andre unge drenge – Harry, Louis, Zayn og Liam. 

Bandet fik navnet One Direction, der siden blev 10’ernes største boyband.

Hver til sit

Nu fylder det irske medlem, Niall Horan, 30 år den 13. september.

Han er ikke længere en del af One Direction, bandet gik hver til sit i 2015, og siden da har Niall Horan arbejdet på sin solokarriere.

Niall Horan startede sin karriere ud med at optræde side om side med resten af One Direction. Han har dog for længst fundet sine egne ben at stå på. Han fylder 30 år den 13. september. (Arkivfoto).

Senest har han udgivet albummet "The Show", som han skal turnere med i 2024. Og det er en længe ventet tour, Niall Horan skal ud på.

- Jeg har ikke været på turné siden 2018 – det er vildt. Jeg elsker livemusik, og jeg elsker at være på tour – jeg lever for det.

Kommer til København

- Så det er sørgeligt, at jeg ikke har gjort det, sagde Niall Horan til magasinet Rolling Stone i et større interview i forbindelse med det nye album.

Næste års tour bringer Niall Horan vidt omkring, fra København til Tokyo til New York City, men den starter selvfølgelig i Irland.

For selv om han har boet i London, siden deltagelsen i "X Factor" betød, at han som bare 16-årig skulle flytte til hovedstaden i en periode, så betyder Irland og hans opvækst i et middelklassehjem i byen Mullingar nemlig meget for Niall Horan.

Ofte hjemme

Han besøger stadig sin barndomsby syv til otte gange om året, og selv om han ikke kan gå gennem byens gader i fred, så er det en omstændighed, teenagestjernen for længst har sluttet fred med.

Privat danner han par med Amelia Woolley, der er skoindkøber.

Parret har været sammen siden 2020, og på sangerens nye album, "The Show", har han dedikeret sangen "You Could Start a Cult" til hende.

Den bedste i verden

- Den er om ikke den desperate følelse, men følelsen af, at "du er den bedste fucking ting i verden".

- Og hvis du startede en kult, så ville jeg følge dig ind i ilden, sagde Niall Horan til Rolling Stone, da han skulle forklare, hvordan kultsangen i virkeligheden er en kærlighedssang.

Powered by Labrador CMS