Jada skal stå i front

Når Jada til sommer debuterer på Grøn, bliver det ikke kun som artist. Sangeren er også udpeget til dette års Plads til forskelle-ambassadør

Sangeren Jada har brugt en del af sin store stemme til at tale højt om vigtigheden af selvkærlighed.

Derfor er hun nu udpeget til dette års Plads til forskelle-ambassadør.

Det oplyser Grøn, som Muskelsvindfonden og Tuborg står bag, samt radiokanalen Nova og sportstøjbrandet hummel i en fælles pressemeddelelse.

- Det betyder meget for mig at arbejde mod en verden, hvor der er plads til alle, siger Jada blandt andet i pressemeddelelsen.

Går til Pærfekt

Jada har været med til at designe en T-shirt, hvis overskud sammen med publikums pantdonationer går til Muskelsvindfondens projekt Pærfekt, der kæmper for at nedbryde perfekthedskulturen.

- Vi startede med at tænke over to ting, der gør mig lidt anderledes end andre, siger Jada i pressemeddelelsen og uddyber:

- Det er min tøjstil, som tit kan være "for meget" - her er T-shirtens grafik inspireret af en kæmpestor grøn latex-hat, jeg har - og det, at jeg ofte føler mig som en stor blanding af følelser - lidt som en smoothie. For mig handler det om at snakke åbent om mine følelser og skrive sange om dem.

Jada har været en del af den danske musikscene siden 2019, hvor hun bragede ind med sit anmelderroste debutalbum, "I Cry a Lot". (Arkivfoto).

Skal optræde for første gang

Den 31-årige sanger er kendt for hits som "Nudes", "Don't Say My Name And Forget It Again" og "I'm Back". 

Ud over at være Grøns nye ambassadør skal Jada også optræde på dette års koncertkaravane for første gang.

Resten af navnene på plakaten udgøres af Tobias Rahim, tv-2, Burhan G, Hugorm, Kesi, Scarlet Pleasure og Blæst.

Grøn kører i år fra den 18. til den 28. juli og kommer forbi otte danske byer rundt om i landet.

Koncertkaravanen indledes i Tårnby og slutter i Valby efter at have været forbi Kolding, Aarhus, Aalborg, Esbjerg, Odense og Næstved undervejs.

Grøn har eksisteret siden 1983 og havde dermed 40-års jubilæum sidste sommer.

Powered by Labrador CMS