Står til milliongevinst

Efter blot to år sætter Joy Mogensen sit rækkehus til salg

Tidligere minister Joy Mogensen er på ejendomsmarkedet
Tidligere minister Joy Mogensen er på ejendomsmarkedet
Udgivet Opdateret

Årets skifte er typisk et tidspunkt, hvor mange tager beslutninger om, hvad der skal ske i det nye år - og hvad man skal have med fra det, der er gået.

For Joy Mogensen - landets tidligere kirke- og kulturminister i den nuværende S-regering - kan det nye år meget vel betyde en ny bolig, hun har nemlig netop sat sit rækkehus i Roskilde til salg.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Godt og vel to år på adressen i den by, hvor hun før sin ministerpost var borgmester i otte år, blev det til. 

Mogensen købte nemlig hjemmet tilbage i slutningen af 2019, hvor hun gav 3,85 millioner kroner for det lidt mere end 140 kvadratmeter store byhus.

Joy Mogensens hus i Roskilde er til salg.
Joy Mogensens hus i Roskilde er til salg.

I dag kan du købe rækkehuset, som ifølge salgsmaterialet hos den lokale mæglerbutik Hensrik ligger centralt i Roskilde tæt på alle fornødenheder i den historiske by, for knap 4,8 millioner kroner - og altså således omtrent en million kroner mere, end det Mogensen købte huset for.

Et boligområde i opsving

Ligesom mange andre steder i landet er Roskilde bestemt ikke gået uden om den opblomstring, der har præget boligmarkedet under coronakrisen i 2020 og 2021.

Ifølge tal fra Boliga.dk er kvadratmeterpriserne for villaer og rækkehuse solgt i den gamle domkirkeby steget intet mindre end 16 procent fra 2019, hvor Joy Mogensen købte sit rækkehus, til i år, hvor en kvadratmeter i kommunen i gennemsnit er blevet handlet for 28.500 kroner.

Op med 8,5 procent

I samme periode er villapriserne på landsplan steget 8,5 procent - og i 2021 har de handlede villaer og rækkehuse i gennemsnit kostet lidt over 18.000 kroner per kvadratmeter - hvilket altså er en del lavere end det forholdsvis dyre boligområde i Roskilde.

Joy Mogensen nåede at være socialdemokratisk minister i godt og vel to år, før hun i sommer forlod posten. 

I øjeblikket tager hun en pause fra dansk politik og venter et barn til årsskiftet.

Se Joy Mogensens hus her

Powered by Labrador CMS