Efter sexet samba: De røg ud af Vild med dans

Det blev tv-kokken Gorm Wisweh og Sofie Kruuse, der måtte forlade Vild med dans i det femte program.

Tv-kokken Gorm Wisweh og danseren Sofie Kruuse røg fredag aften ud af Vild med dans.. Foto: Martin Sylvest/ Scanpix.
Tv-kokken Gorm Wisweh og danseren Sofie Kruuse røg fredag aften ud af Vild med dans.. Foto: Martin Sylvest/ Scanpix.
Udgivet Opdateret

Aftenen stod i Latinamerikas tegn, da de resterende ni dansepar i Vild med dans svingede hofterne i fredagens frække program.

Men det blev det sidste af slagsen for tv-kokken Gorm Wisweh og danseren Sofie Kruuse, der måtte stille danseskoene efter en omdans mod sangeren Thomas Buttenschøn og danseren Mie Moltke. Begge par dansede en sexet samba.

Foruden samba blev der danset rumba, da de efterhånden erfarne par for femte gang indtog dansegulvet.

Gorm Wisweh og hans professionelle dansepartner, Sofie Kruuse, åbnede aftenens bal, og dommerne var ellers begejstrede for kokkens indsats.

– Det er kun den femte fredag, og det er fantastisk, hvor meget du har nået, sagde balletmester Nikolaj Hübbe til det første par på gulvet, der ligesom sidste uge fik 16 point af dommerne.

Også sangeren Thomas Buttenschøn og hans partner, Mie Moltke, skulle danse en samba, og endnu en gang blev dommer Britt Bendixen svært begejstret for den krølhårede amatørdanser.

– De cirkler, som dine hofter kan lave, er out of this world, sagde dansedommeren til parret, der scorede 21 point.

Også bokseren Sarah Mahfoud og hendes partner, Morten Kjeldgaard, blæste atter dommerne væk med deres spændstige samba.

– Hver gang, du får en ny dans, løser du opgaven. Du mere end løser opgaven. Du danser så godt, sagde Nikolaj Hübbe til den toptrænede bokser.

Også Jens Werner, der efter sidste uges program fik kritik på de sociale medier for at være for hård i sin bedømmelse, havde rosende ord med på vejen til danseparret.

– Jeg er nødt til at minde mig selv om, at du er nydanser. Igen en bragende succes, sagde dansedommer Jens Werner, hvis eneste anmærkning til den professionelle danser Morten Kjeldgaard var, at han bør presse Sarah Mahfoud hårdere, fordi bokseren vil kunne tåle det.

Om parret vil presse sig selv til det yderste, vil blive afsløret næste fredag, når de resterende otte par endnu engang skal forsøge at imponere dommerne såvel som seerne i sjette omgang af denne sæsons Vild med dans.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS