DR præsenterer skræmmende seriesatsning

Den erfarne skuespiller Troels Lyby er omgivet af unge talenter i DR's nye ungdomsserie "Nordland '99" om en ung mands forsvinden i en søvnig provinsby

Udgivet Opdateret

Når efterårsmørket for alvor omslutter landet, er DR klar med (u)hyggen.

"Nordland '99" er titlen på en kommende serie, som DR beskriver som skræmmende ny fiktion.

- Da en ung mand pludselig forsvinder, brydes den evige trummerum af stilstand, cowboytoast og ind- og udlevering af VHS-bånd. Vennerne og mandens søster begynder at søge efter ham, og byens skræmmende hemmelighed begynder hurtigt at afsløre sig, skriver DR i en pressemeddelelse.

- Jo mere de søger, jo mere kommer der op til overfladen, og det går hurtigt op for dem, at de færreste i byen har ren samvittighed, lyder det om serien.

Byens landbetjent spilles af Troels Lyby, mens de unge hovedroller indtages af Elias Budde Christensen og Emilie Kroyer Koppel. (PR-foto).
Byens landbetjent spilles af Troels Lyby, mens de unge hovedroller indtages af Elias Budde Christensen og Emilie Kroyer Koppel. (PR-foto).

Byens landbetjent spilles af Troels Lyby, mens Charlotte Fich, Petrine Agger og Henning Valin Jakobsen er blandt de øvrige erfarne skuespillere i serien.

Resten af hovedcastet udgøres nemlig af en række unge talenter.

Har imponeret

Herunder Elias Budde Christensen, der har medvirket i DR-dramaet "Når støvet har lagt sig" og den prisvindende dramafilm "Dronningen".

Sylvester Byder, der har imponeret i filmen "Erna i krig" og serien "Drenge", er også på rollelisten, samt Emilie Kroyer Koppel, der har roller i dramafilm som "Du forsvinder" og "Kollision" bag sig.

"Nordland '99" består af otte afsnit.

De to første afsnit er tilgængelige fra den 14. oktober på DRTV.

Powered by Labrador CMS