Står fast: Billederne viser det hele

Chefredaktøren for det spanske medie Lecturas fastholder sin historie om Frederiks møde med tidligere mexicansk model 

Luis Pliego, chefredaktør for spanske Lecturas, står fuldt ud ved den historie hans medie har bragt om kronprins Frederiks møde med den tidligere mexicanske model Genoveva Casanova i Madrid for et par uger siden.

Det gør han ifølge BT klart i morgen tv-programmet 'Espejo Público'.

Den mest komplette rapport

Lecturas fortalte tirsdag og onsdag i tekst og billeder hvordan Frederik og Genoveva Casanova blev set sammen på gaden og på restaurantbesøg i den spanske hovedstad.

Og billeder det spanske medie siger dokumenterer, at de begge overnattede i hendes lejlighed.

- Magasinet har udgivet nogle billeder, som helt sikkert udgør den mest komplette rapport, jeg har udgivet i mine tyve år i denne del af den journalistiske branche. Det hele er der. Billederne taler for sig selv, siger Luis Pliego ifølge BT. 

Ryster ikke på hånden

Han bekræfter også, at Genoveva Casanova har meddelt, hun vil anlægge sag mod  Lecturas, hvis mediet ikke bringer en berigtigelse af historien.

Kronprins Frederik er kommet i en sand mediestorm efter spanske Lecturas har bragt en historie om hans møde med den mexicanske model Genoveva Casanova i Madrid
Kronprins Frederik er kommet i en sand mediestorm efter spanske Lecturas har bragt en historie om hans møde med den mexicanske model Genoveva Casanova i Madrid

Men det får ham ikke til at ryste på hånden.

Han siger, at Lecturas ikke hævder, at der er et romantisk forhold mellem kronprinsen og den mexicanske model, men blot slår fast, at de begge tilbragte natten i hendes lejlighed.

Powered by Labrador CMS