Prinsesse Marie sætter smag på sommeren
Præsenterede programindslag for Copenhagen Cooking til august
Som en af flere opgaver, mens hun er i Danmark deltog Prinsesse Marie som protektor ved programlanceringen af Copenhagen Cooking Festival 2025 tirsdag eftermiddag på Den Franske Ambassade i København.
Fagfolk fra hele verden
- Som protektor ser jeg med stor forventning frem til at følge den unikke fejring, hvor fagfolk fra hele verden deltager, sagde hun fra talerstolen.
I talen fremhævede hun Danmarks position som en af de førende madnationer, og glædede sig over, at festivalen samler fagfolk fra hele verden til en unik fejring af mad, natur og livsglæde.

Varme, farve og inspiration
- Jeg har stor kærlighed til Provence med sine solmodne smage, og Provence vil tilføre festivalen varme, farve og inspiration, lød det fra Prinsesse Marie om den sydfranske landsdels funktion under festivalen.
En af Prinsesse Maries mærkesager er madspild, og hun glædede sig også over, at festivalen har fokus på den side af sagen.

- Det er ikke kun en hjertesag for mig, men også godt for vores fælles fremtid.
Festivalen finder sted fra 15. til 24. august og byder på over 100 madoplevelser i København.

Højdepunkterne inkluderer langbordsmiddage, konkurrencer, madskoler, pop-up spisesteder og unikke middage på hemmelige lokationer.


