Nyt om kræftramte Charles

Efter en uges rekreation på sit landsted i Norfolk, er kong Charles nu tilbage i London

Efter en uges tid med afslapning på sit landsted, Sandringhan Estate, i Norfolk, er kong Charles og dronning Camilla nu returneret til London.

Ifølge flere britiske medier fordi han skal videre med det behandlingsforløb, der er blevet sat i værks, efter han for nylig er blevet diagnosticeret med kræft.

Kom med helikopter

Sky News skriver, at kongeparret landede med helikopter ved Buckingham Palace tirsdag morgen, og at de derfra kørte i bil mod deres hjem, Clarence House, der er beliggende ganske tæt på paladset.

Kong Charles' kræftsygdom blev opdaget i forbindelse med, at han tilbage i januar gennemgik en operation for forstørret prostata på et privathospital i London.

Ikke prostatakræft

Det er ikke kommet frem hvilken type kræft, der er tale om, men Buckingham Palace har dog meddelt, at der ikke er tale om prostatakræft.

Kongen er af lægerne blevet rådet til at drosle ned på sine officielle pligter, og prins William har derfor i en periode taget over for sin far.

Efter en uges tid i Norfolk er kong Charles nu tilbage i London, hvor han skal fortsætte det behandlingsforløb, der er blevet sat i gang i forbindelse med den kræftsygdom, der har ramt ham.

 

 

Powered by Labrador CMS