Kates afsløring slog rekorden

Efter prinsessen havde afsløret, at hun har fået en kræftdiagnose, tog det fart

Efter at Kate Middleton offentliggjorde sin kræftdiagnose, oplevede den britiske velgørenhedsorganisation Macmillan Cancer Support en historisk stigning i trafikken på deres hjemmeside. 

Sådan skriver People.

Højeste i fire år

Organisationen rapporterede næsten 100.000 besøg på deres online informations- og støttesider fra fredag til søndag, hvilket markerer en stigning på 10% i forhold til året før og den højeste weekendtrafik siden marts 2020.

Macmillan Cancer Support sendte en støtteerklæring til prinsesse Kate kort efter hendes personlige videohilsen om hendes helbredstilstand. 

Deler råd

Organisationen delte også råd om, hvordan man taler med børn om en kræftdiagnose, et emne prinsessen selv berørte i sin meddelelse. 

I videoen, som blev optaget af BBC Studios, fortalte prinsessen, at hun er i de tidlige stadier af en forebyggende kemoterapibehandling efter en større operation i januar, hvor kræften blev opdaget.

Efter kræft-afsløringen endte folk i hobetal med at besøg en engelsk side til støtte for kræftramte

SKREVET MED HJÆLP AF KUNSTIG INTELLIGENS

Denne artikel er lavet med hjælp af kunstig intelligens fra Labrador og efterfølgende kvalitetssikret af en af vores journalister.

Powered by Labrador CMS