Frederik har lovet at møde op

Det er ikke første gang han deltager

28 gymnaster har rejst jorden rundt med shows og workshops som ambassadører for det danske foreningsliv, og holdet opfører i løbet af forsommeren showet KATA over 20 gange i Danmark, Norge og Sverige.

Nu har kong Frederik lovet at overvære Verdensholdets show i Operaen den 21. maj, og det glæder DGI’s formand Charlotte Bach Thomassen.

Sådan skriver DGI i en pressemeddelelse. 

Stor betydning

- Det er rigtig dejligt og vigtigt for DGI, at Kongen deltager. Opbakningen fra Kongehuset har stor betydning i forhold til, at Verdensholdet repræsenterer danske foreningsværdier ude i verden og bidrager til udviklingen af gymnastikken herhjemme. DGI og Verdensholdet har til formål at styrke aktive fællesskaber, siger Charlotte Bach Thomassen.

Fra lokale foreninger til shows og workshops i 10 lande

Livsstil og fællesskab

Det er 14. gang, DGI har sendt et Verdenshold af sted som ambassadører for en aktiv livsstil og fællesskabet i det danske foreningsliv. 

De 28 gymnaster har alle været aktive som gymnaster eller frivillige instruktører i lokale foreninger rundt i Danmark, inden de blev udtaget til DGI Verdensholdet.

Tidligere overværet det

Frederik har tidligere overværet og mødt flere af DGI’s Verdenshold. 

I 2015 overværede Kongen, der dengang var Kronprins, DGI Verdensholdets show ORBITA i Operaen, og i 2019 optrådte Verdensholdet for Kronprinsparret i Paris i forbindelse med Kronprinsparrets deltagelse i et erhvervsfremstød.

Kong Frederik vil deltage, når 28 gymnaster viser deres kunne i Operaen.
Powered by Labrador CMS