Derfor skal de ikke mødes med Nikolai

Både kronprinsfamilien og grev Nikolai er i Australien mange tusinde kilometer hjemmefra netop nu 

Udgivet Opdateret

Kronprinsesse Mary og tvillingerne Josephine og Vincent rejste i sidste uge på ferie i Australien, hvor de blandt andet skal besøge Marys far og søstre.

Senere støder kronprins Frederik og prinsesse Isabella til.

Kun Christian bliver hjemme for at passe sin skole.

Nikolai?

Prins Joachims og grevinde Alexandras ældste søn, grev Nikolai, har siden august været i Australien sammen med sin kæreste, Benedikte Thoustrup.

Men selv om der nu er mulighed for, at Nikolai kan hilse på sin farbror, tante og fætter og kusiner mange tusinde kilometer hjemmefra kommer det ikke til at ske.

Det slår grevinde Alexandras  presserådgiver Helle von Wildenrath Løvgreen fast over for BILLED-BLADET.

Der bliver ikke mulighed for at mødes med fætter Nikolai "down under".

Kalenderkoks

For ligesom Marys rejse til Australien har været planlagt længe har også Nikolai for lang tid siden lagt planer for sidste halvdel af december.

- Der er ikke planer om, at grev Nikolai skal mødes med kronprinsfamilien, mens de er i Australien, siger Helle von Wildenrath Løvgreen til BILLED-BLADET.

Grev Nikolai er nemlig på rundrejse i Australien sammen med Benedikte Thoustrup netop nu, og det giver ikke mulighed for, at de to grene af kongefamilien kan mødes.

Nikolai kommer som den eneste heller ikke til familiejul på Marselisborg Slot, hvor dronning Margrethe ellers har samlet begge sine sønner og alle de øvrige børnebørn til dans om træet.

Powered by Labrador CMS