Afslører nyt efter Kates operation

Prins William giver sjældent indblik i det team, der tager sig af hans maveopererede hustru 

Prinsesse Kate er omgivet af et fremragende medicinsk team, efter hun gennemgik en operation i maveregionen i januar, og nu er blevet udskrevet fra hospitalet.

Det fortalte prins William i forbindelse med, at han i sidste uge, som stedfortræder for sin kræftramte far, uddelte den fornemme orden 'Order of the British Empire' til en medarbejder, Trish Spruce, ved Storbritanniens nationale sundhedsvæsen.

Venlige og fantastisk dygtige

Han fortalte blandt andet, at Kate bliver passet af to fantastisk dygtige og venlige filippinske sygeplejersker i hjemmet, skriver Harpers Bazaar.

Kensington Palace meddelte den 17. januar, at Kate var blevet indlagt til en planlagt operation i maveregionen, og at hun efterfølgende skulle forblive indlagt i to uger.

Årsagen ikke offentliggjort

Desuden, at hun ikke forventes at ville genoptage sine officielle pligter før efter påske.

Årsagen til, at prinsesse Kate har gennemgået en operation, er ikke blevet offentliggjort. 

Prinsesse Kate er ifølge prins William omgivet af et fremragende medicinsk team mens hun er ved at komme sig efter hun i januar gennemgik en operation i maveregionen.

SKREVET MED HJÆLP AF KUNSTIG INTELLIGENS

Denne artikel er lavet med hjælp af kunstig intelligens fra Labrador og efterfølgende kvalitetssikret af en af vores journalister.

Powered by Labrador CMS