Marie helt på toppen

Prinsesse Marie står for båltalen ved ved årets Sankt Hans-fest i Skagen

Udgivet Opdateret

Det bliver med fornemt besøg, når turistorganisationen 'Toppen af Danmark' afholder Sankt Hans-fest ved Skagens vippefyr torsdag den 23. juni.

Det er nemlig prinsesse Marie, der skal holde årets båltale.

Vi er stolte

Det fremgår af en pressemeddelelse fra organisationen.

- Vi er naturligvis stolte over, at prinsesse Marie med sin tale vil bidrage til at gøre Sankt Hans i 2022 til en særlig mindeværdig aften, siger René Zeeberg, direktør i turistforeningen Toppen af Danmark, blandt andet i pressemeddelelsen.

En prinsesse værdig

Det fremgår desuden at arrangementet også byder på musikalske toner fra Nordjyske Strygere, sangere fra Klitkoret, pianist Knud-Erik Thrane samt operasanger Jens-Christian Wandt.

- Vi lægger os i selen for at skabe en flot Sankt Hans-aften, som er både traditionen og en prinsesse værdig, siger René Zeeberg.

På Skagens Kunstmuseum

Marie er i Skagen for at deltage i et internationalt symposium på Skagens Kunstmuseer om fremtidige strategiske samarbejder inden for kulturområdet, fremgår det af kongehusets kalender.  

Det er med prinsesse Marie som båltaler, når turistorganisationen Toppen af Danmark den 23. juni afholder Sankt Hans-fest i Skagen.
Det er med prinsesse Marie som båltaler, når turistorganisationen Toppen af Danmark den 23. juni afholder Sankt Hans-fest i Skagen.
Powered by Labrador CMS