Lidt for smart for dronningen

Prinsesse Beatrice ved bedre end nogen anden, at det rigtige valg af navn til sit barn er uhyre vigtigt

Udgivet Opdateret

Britiske prinsesse Beatrice, der er barnebarn til dronning Elizabeth, venter lige nu sit og sin mands, Eduardo Mapelli Mozzi,  første barn og parret er helt sikkert i fuld gang med at spekulere på navn – eller navne – til den lille.

Og netop prinsessen ved bedre end nogen anden, hvor vigtigt det helt rigtige navnevalg er.

Skulle slet ikke hedde Beatrice

Hun hedder nemlig slet ikke det navn hendes forældre, prins Andrew og Sarah Ferguson, i første omgang havde peget på til hende.

Deres bud var Annabel, men det fandt majestæten ifølge Mirror for ‘yuppie’ agtigt.

Hun foreslog i stedet Beatrice og sådan blev det. Eller næsten. For prinsessens fulde navn er Beatrice Elizabeth Mary og mellemnavnene betragtes som en hyldest til hendes farmor og oldemor, skriver mediet.

Beatrice og Eduardo Mapelli Mozzi første barn forventes til efteråret, så der går nogen tid, inden det kommer frem, hvad den lille skal hedde.

En hyldest til prins Philip

Beatrices yngre søster, prinsesse Eugenie, og hendes mand, Jack Brooksbank, blev i øvrigt forældre til deres første barn, en lille dreng, i februar i år.

Han har fået fornavnet August og hedder Philip til mellemnavn. Det sidste som en hyldest til sin oldefar, prins Philip, der gik bort den 9. april.

Powered by Labrador CMS