Nu bliver Fyrst Albert hædret

Fyrsten af Monaco kan se frem til prestigefyldt miljøpris

Fyrst Albert af Monaco ses her ved en international klimakonference i Madrid, Spanien, i 2019. Foto: Reuters/REUTERS/Susana Vera
Fyrst Albert af Monaco ses her ved en international klimakonference i Madrid, Spanien, i 2019. Foto: Reuters/REUTERS/Susana Vera
Udgivet Opdateret

Fyrst Albert af Monaco har i årevis været involveret i kampen for et bedre miljø.

I 2006 etablerede han for eksempel en fond, der har til formål at fremme bevarelse af havmiljøet og med særlig fokus på udviklingslande.

Særlig anerkendelse

Nu kan han så se frem til en særlig anerkendelse, skriver Royal Central.

Fyrsten bliver nemlig hædret med Jane Alexander Global Wildlife Ambassador prisen ved en ceremoni, der afholdes i Indianapolis, USA, den 25. september.

Prisen er opkaldt efter den amerikanske skuespiller og miljøforkæmper Jane Alexander, som var en pioner i brugen af sit navn og berømmelse i den gode sags tjeneste. 

Takker komiteen

Den tildeles personer, der bruger deres indflydelse til at støtte dyrelivet og deres stemme til at give andre mulighed for at gøre det samme .

I en pressemeddelelse har fyrst Albert takket komiteen bag prisen for den store hæder.

- Det vil hjælpe mig med at opfylde mine bidrag til bevarelse af havene, bevarelse af koralrev og beskyttede områder samt truede havdyr, skriver han blandt andet. 

Powered by Labrador CMS