Få måneder efter lussing: Nu gæster han Danmark

Chris Rock og Dave Chappelle gæster til september Royal Arena, hvor de har et fælles comedy-show på plakaten

Udgivet Opdateret

De populære comedy-legender Chris Rock og Dave Chappelle gæster Danmark til september.

Det annoncerer Live Nation Denmark i en pressemeddelelse.

Komikeren Chris Rock var senest på alles læber efter Oscar-uddelingen i marts. Under showet rejste skuespiller Will Smith sig nemlig fra tilskuerrækkerne for at gå op på scenen og stikke Chris Rock en flad.

Skuespilleren undskyldte efterfølgende for kindhesten, der faldt, efter at komikeren havde fortalt en vittighed, der omhandlede Will Smiths kones skaldede isse.

Under forårets Oscar-uddeling valgte skuespiller Will Smith at stikke komikeren Chris Rock en på skrinet, efter at komikeren havde fortalt en joke om skuespillerens kones hårtab. (Arkivfoto).
Under forårets Oscar-uddeling valgte skuespiller Will Smith at stikke komikeren Chris Rock en på skrinet, efter at komikeren havde fortalt en joke om skuespillerens kones hårtab. (Arkivfoto).

Den manglende hårpragt skyldtes vel og mærke en sygdom, der giver ufrivilligt hårtab.

Lussingen resulterede i, at akademiet bag Oscar-uddelingen valgte at udelukke Will Smith fra showet de kommende ti år. Netflix satte efterfølgende alle produktioner med Men in Black-skuespilleren på pause.

Knap halvanden måned efter blev også komikeren Dave Chappelle udsat for en ubehagelig overraskelse under en optræden.

Stormede op på scenen

På en udendørsscene i Los Angeles stormede en overfaldsmand op på scenen med en modelpistol i hånden, der viste sig at rumme et knivblad.

Den 23-årige gerningsmand nåede at tackle Dave Chappelle, inden at sikkerhedsvagter fik fat i gerningsmanden.

Komikeren slap uskadt fra den voldsomme hændelse. Gerningsmanden måtte dog efterfølgende modtage behandling på et lokalt hospital.

Når comedy-legenderne gæster Royal Arena den 12. september i år, kan man håbe, at det bliver under roligere forhold end ved de førnævnte episoder.

Mobilfrit show

Skulle der mod forventninger ske indblanding fra publikum, kommer nettet dog formentligt ikke til at flyde over med videoer af hændelsen.

Showet er nemlig mobilfrit. Det betyder, at publikum skal forsegle telefoner, smarture og lignende i en klikpose. Det vil herefter kun være muligt at åbne klikposen på udvalgte steder.

Billetsalget til komikerduoens show i Royal Arena starter onsdag den 3. august via Livenation og Ticketmaster.

Powered by Labrador CMS