Fanget i bizar fotofusk

Gwen Stefani har photoshoppet sig selv ind på et billede af manden fra et event, hvor han deltog med sin ekskone. Og photoshoppet sin eks ud og sin mand ind på et andet billede

Gwen Stefani har photoshoppet sig selv ind på et billede af manden og erstattet sin eksmand med sin nuværende mand på et andet billede.
Gwen Stefani har photoshoppet sig selv ind på et billede af manden og erstattet sin eksmand med sin nuværende mand på et andet billede.
Udgivet Opdateret

Gwen Stefani er tilsyneladende vældig glad for at bruge photoshop. 

På Twitter har sangerinden for nylig delt et billede fra eventet CMA Awards i 2003, hvor det ser ud som om, at hun poserer sammen med sin mand Blake Shelton. 

Problemet er bare, at 51-årige Gwen Stefani har photoshoppet sig selv ind ved siden af manden, og at de ikke dannede par dengang.

Faktisk så havde Blake Shelton, som er countrymusiker, sin daværende kone, Kaynette Williams, med, og de blev blev fotograferet sammen. Det billede kan ses her

Stefani og Shelton begyndte først at date i 2015 efter optagelserne af programmet 'The Voice', hvor de begge var dommere. De blev gift i juli i år. 

Fjernede eks og erstattede med mand

Det er ikke første gang, at Gwen Stefani har været yderst kreativ i photoshop. Hun er nemlig før blevet taget i at redigere et ældre billede. 

Det skete i september sidste år, hvor sangerinden photoshoppede Blake Shelton ind på et billede fra 2014, hvor hun - for at det ikke skal være løgn -  var ude at fejre årsag med eksmanden Gavin Rossdale. 

Men nu hvor de er fortid, har Stefani såmænd bare erstattet ham med sin nuværende kæreste. 

Nedenfor kan man både se det redigerede billede og det originale.

Powered by Labrador CMS