På lærredet med Ulf Pilgaard

Satiriker og sangskriver Annika Aakjær viser helt nye sider frem det kommende kærlighedsdrama "Esthers orkester", som også har Ulf Pilgaard på rollelisten

Annika Aakjær har optrådt som sig selv i et hav af sammenhænge. Nu debuterer hun i en dramatisk hovedrolle i fiktionens verden. (Arkivfoto).
Annika Aakjær har optrådt som sig selv i et hav af sammenhænge. Nu debuterer hun i en dramatisk hovedrolle i fiktionens verden. (Arkivfoto).
Udgivet Opdateret

Vi kender hende som sanger og satiriker, men nu springer Annika Aakjær ud i en helt ny rolle i ordets bogstavelige forstand.

Hun har nemlig hovedrollen den kommende kærligheds- og familiefortælling "Esthers orkester".

Det annoncerer New Tales og Scanbox Entertainment i en pressemeddelelse.

Første hovedrolle

Det er Annika Aakjærs første hovedrolle, men hun har habile kræfter og erfarne navne ved sin side.

Ulf Pilgaard, Peter Gantzler og Stina Ekblad er nemlig også at finde på rollelisten. Også MGP-stjernen Emma Pi er på plakaten.

Annika Aakjær spiller titelrollen som Esther, der forsøger at springe ud som tegneserieforfatter. 

På sin vej møder hun Thomas i skikkelse af Johannes Lilleøre, som hun stifter familie med.

Fra begyndelse til slut

Filmen viser, hvordan familien forsøger at navigere i hverdagen fortalt gennem hans og Esthers første og sidste dag sammen.

I begyndelsen er det Esther, der dirigerer familien. Men da alvoren indtræder, må Thomas tage dirigentstokken og holde sammen på det hele, lyder det om filmen.

For Thomas har livet altid været noget, der skulle afværges, men nu står han over for tre ting, der ikke kan afværges: tiden, kærligheden og døden.

"Esthers orkester" får biografpremiere den 2. juni.

Powered by Labrador CMS