Dansk stjernepar glæder sig for vildt

For det danske skuespillerpar Simon Stenspil og Anna Stokholm venter nye spændende udfordringer, når de om blot to måneder bliver forældre

Anna Stokholm er kendt fra TV 2-serierne 'Sygeplejeskolen' og 'Minkavlerne'. Simon Stenspil er også kendt fra TV 2. Han har medvirket i 'Badehotellet', og så vandt han 'Vild med dans' i 2018.
Anna Stokholm er kendt fra TV 2-serierne "Sygeplejeskolen" og "Minkavlerne". Simon Stenspil er også kendt fra TV 2. Han har medvirket i "Badehotellet", og så vandt han "Vild med dans" i 2018.
Udgivet Opdateret

Morgenkvalmen har endelig lagt sig, men tøjet er ved at blive for småt for skuespillerinden Anna Stokholm.

Den 33-årige skuespillerinde er nemlig gravid i syvende måned og venter sit første barn med kæresten Simon Stenspil, som også er skuespiller.

Parret kender ikke til barnets køn, men omtaler babyen som "pomfritten".

- Det er meget spændende, men det er jo bare et menneske, og vi bliver glade, uanset hvad det bliver, siger Anna Stokholm med et stort smil og fortsætter:

- Jeg synes oprindelig, at det var meget svært ikke at kende kønnet. Derfor begyndte det som Simons ønske at holde kønnet skjult, men det er endt med at blive vores fælles ønske, fortæller hun.

Mens de ikke har noget ønske om, at det enten absolut skal være en pige eller en dreng, så har de nogle håb for den lille ny.

Sprudlende personlighed

Anna Stokholm håber, at babyen arver sin fars sprudlende personlighed.

- Hvis barnet får noget af den humor og glæde, som Simon har, så tror jeg, vi er godt kørende. Det barn får verdens bedste far, som vil gøre alt for det, siger hun og bliver suppleret af sin partner, som fortæller, at han håber, at babyen arver sin mors aura.

- Hvis barnet får noget af den skønhed, som Anna har, og får noget af den disciplin, som jeg mangler, og Anna har, så tror jeg, vi får en kongekombi, lyder det fra Simon Stenspil.

Nedtællingen til terminen er begyndt. Men parret har stadig en del, der skal på plads, før de er helt klar til familieforøgelsen.

Har ikke søgt råd

Simon Stenspil har dog ikke søgt råd hos sin celebre søster, Badehotellet-stjernen Cecilie Stenspil, som har en søn og en datter med sin kendiskæreste og kollega, Troels Lyby.

- Jeg tror, at det er rigtigt svært at give råd i virkeligheden. De har selvfølgelig fortalt en masse. Men jeg tror, vi er nødt til selv at finde ud af det, når pomfritten kommer ud. Nu må vi se. Vi glæder os bare simpelthen så meget. Det bliver skidesjovt!, stråler den kommende far.

- Vi skal have ordnet nogle gulve og have gjort et pusleområde klar. Jeg skal bygge alt muligt. Anna er så dygtig til at finde nogle gør-det-selv-projekter på nettet, som hun så sender til mig, og så skal jeg jo bygge det, siger den 38-årige skuespiller med et kæmpe smil.

TV-serie som højgravid

Selv om de begge arbejder som skuespillere, bekymrer det dem ikke, at skulle passe barsel og bleskift ind i en omskiftelig karriere.

Faktisk skal Anna Stokholm til optagelser på en tv-serie, selv om hun er højgravid.

- Vi har set mange eksempler på, at det sagtens kan lade sig gøre i vores branche, man skal bare være omskiftelig, fortæller hun.

Powered by Labrador CMS