Afslører: Bange for Brad Pitt

Angelina Jolie åbner nu op om, at hun frygter for sin families sikkerhed. Tidligere har hun rettet voldsomme anklager om vold mod sin verdensberømte eksmand

Angelina Jolie har anklaget sin eksmand Brad Pitt for vold. Hun frygter for hele sin families sikkerhed.
Angelina Jolie har anklaget sin eksmand Brad Pitt for vold. Hun frygter for hele sin families sikkerhed.
Udgivet Opdateret

Siden Angelina Jolie og Brad Pitts skilsmisse tilbage i 2016, har eksparret været i voldsom strid og kæmpet om forældremyndigheden over deres børn.

Angelina Jolie har anklaget sin eksmand for vold. Og nu åbner hun op om striden i et interview med The Guardian.

Til spørgsmålet om, hvorvidt hun frygter for sine børns sikkerhed, lyder svaret:

- Ja, min families sikkerhed. Hele min familie, fortæller Angelina Jolie til The Guardian. 

Ikke en let beslutning

Brad Pitt er blandt andet blevet beskyldt for at have været voldelig over for deres på daværende tidspunkt 15-årige søn Maddox, da Pitt i fuld tilstand befandt sig på et privatfly sammen med sønnen.

Fem dage efter episoden søgte Angelina Jolie om skilsmisse. 

FBI kom dog frem til, at der ikke var grundlag for at rejse sigtelse mod Hollywoodstjernen. 

Indrømmede misbrug

Brad Pitt har indrømmet, at han har haft et alkoholmisbrug og været i behandling, men han har nægtet fysisk vold mod børnene. 

Hans ekskone holder dog fast i anklagerne. 

- Jeg er ikke en person, som tager let på sådanne beslutninger. Det krævede meget, før jeg var klar til at lade mig skille fra børnenes far, fortæller Angelina Jolie i interviewet. 

- Jeg ønsker bare, at min familie heler. At vi kan komme videre. Os alle sammen - også børnenes far. Jeg vil genre have, at vi kan leve fredeligt, fastslår hun.

Arbejdede med hustrus krænker

I interviewet kommer Angelina Jolie også ind på, at Brad Pitts samarbejde med Harvey Weinstein skabte splid mellem parret, da de var gift.

Ifølge Jolie blev hun krænket af den kendte producer, da hun som 21-årig spillede med i filmen 'Playing by heart, som han stod bag.

Kvinder har en tendens til at underspille krænkelser, når det lykkes at flygte, mener Angelina Jolie. Hun var selv en af dem, som slap væk fra Harvey Weinstein i tide. 

- Hvis du slipper ud af rummet, så tænker du, at han godt nok forsøgte men ikke slap afsted med krænkelsen. Men alene forsøget er en krænkelse, fortæller Angelina Jolie og fortsætter:

- Jeg holdt mig væk og advarede folk om ham. Min første mand, Johnny, spredte ligeledes ordet og advarede fyre om, at de ikke måtte lade kvinder være alene med ham. 

Angelina Jolie arbejdede aldrig nogensinde sammen med Weinstein igen. 

- Det var hårdt for mig, når Brad gjorde. Vi skændtes om det. Selvfølgelig sårede det mig, lyder det fra skuespillerinden.

Powered by Labrador CMS