Sætter ord på faren som forbillede

Josefine Høgh huskede tilbage på barndommen, hvor hun så sin far på fodboldbanen

Udgivet Opdateret

Josefine Høgh løftede opgaven som vært ved Fodboldfondens Velgørenhedsgalla i København sammen med Anders Breinholt.

Her skulle en stor auktion med fodboldlegenden Peter Schmeichel som auktionarius samle penge ind til fattige og udsatte børn i Danmark.

Og ved den lejlighed reflekterede den 33-årige tv-vært over de muligheder, som hun har fået i sit liv.

-Lever et privilegeret liv

- Jeg ved godt, jeg lever et privilegeret liv, og at jeg får mulighed for at give min datter (Molly på 1 ½ år, red.) gode muligheder, men det er ikke alle, der kan det, lød det til Kendte.dk.

- Derfor giver det også særlig mening for mig at stille op i dag og måske lokke nogle penge ud af gæsterne til det gode formål, sagde hun med et smil, inden showet gik i gang.

Trippede løs

Josefine Høgh stiftede i kraft af sin afdøde far, landsholdsmålmand og -træner Lars Høgh, bekendtskab med sportsverdenen i en ung alder.

- Som seksårig så jeg min far spille på OB’s baner, og jeg trippede løs om det snart skulle blive min tur, fortalte hun. 

- Jeg kan bare huske, jeg ventede længselsfuldt på at blive gammel nok til at få lov til at deltage på banen, mindedes tv-værten, hvis far dermed såede frøene til hendes passion for sport. 

I ungdomsårene spillede Josefine Høgh så brillant fodbold, at det i 2009 resulterede i en debut på kvindelandsholdet i fodbold.

Josefine Høgh kan takke sin far, Lars Høgh, for sin store passion for sport.
Josefine Høgh kan takke sin far, Lars Høgh, for sin store passion for sport.
Powered by Labrador CMS