Forhold til Amalie tøet op: Mikkel taler ud om forholdet til datteren

Amalie Szigethy og Mikkel Skelskov er på talefod igen. Nu må han se sin datter.

Udgivet Opdateret

Forholdet mellem den danske realitystjerne Amalie Szigethy og Mikkel Skelskov, der er far til hendes lille datter, udviklede sig til at være aldeles stormfuldt under graviditeten.

Først kom det frem, at de to aldrig havde været et par, og siden fløj en række beskyldninger gennem luften.

Har begravet stridsøksen

I juli kom den lille pige, der har fået navnet Josephine, så til verden, og det tyder på, at de nybagte forældre nu har begravet stridsøksen.

– Samarbejdet går rigtigt godt, siger Mikkel Skelskov til Realityportalen om forholdet mellem Amalie og ham.

Ordning fungerer fint

Mikkel Skelskov fortæller i interviewet, at det er en privatsag mellem ham og Amalie, hvor meget han ser til datteren. Han tilføjer dog, at ordningen fungerer fint for dem begge.

I starten af november lagde den nybagte far et billede af den lille pige ud på Facebook, og begejstringen for datteren var tydelig.

– Er hun ikke dejlig?, skrev han dengang til billedet.

Også Amalie Szigethy har givet udtryk for, hvor stor betydning den lille pige har fået.

Amalies liv blev ændret

Allerede under graviditeten fortalte realitydarlingen, at den kommende rolle som mor havde ændret hendes liv for altid.

– Før gik jeg meget i byen og drak, og jeg havde kun mig selv at bekymre mig om. Nu er hun jo ikke født endnu, men jeg er meget taknemmelig for, at jeg har fået chancen for at få hende. Jeg er meget løvemor allerede. Der er ikke nogen, der skal sige noget, så koger jeg over, fortalte Amalie Szighety i marts til Ritzau Fokus.

– Det er ikke mere sjov og ballade. Det handler om et lille barn og om mit liv, og der er ikke nogen, der skal ødelægge det for mig, for det er noget af det lykkeligste, jeg nogensinde har oplevet, uddybede hun dengang.

Nysgerrige seere kunne følge tæt med i såvel graviditet som i den tidligere Paradise-deltagers forhold i tv-programmet “Amalies Baby”.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS