Sofie Linde og Casper C. dybt uenige

Det slog gnister i generationskløften, da Sofie Linde besøgte Casper Christensen i portrætserien "All Exclusive". Mødet kan ses den 14. december på Viaplay

Udgivet Opdateret

Hvor mange køn findes der?

Det diskuterer X Factor-værten Sofie Linde med komikeren Casper Christensen i en del af de 24 timer, hun tilbringer sammen med ham i portrætserien "All Exclusive".

Det fremgår af et klip, som Viaplay har offentliggjort op til programmet den 14. december.

Sofie Linde er en af de håndplukkede stjerner, som Casper Christensen med mediemanden Mikael Bertelsen i baggrunden har inviteret ned i en villa i Portugal for at lære bedre at kende.

Syret og grænseoverskridende

- Hele oplevelsen var syret, grænseoverskridende, sjov, alvorstung, hyggelig og akavet - men ikke ubehagelig. Vi er meget forskellige. Og meget ens på samme tid. Det er svært at beskrive, hvad der helt konkret skete, siger Sofie Linde i en pressemeddelelse.

De to havde kun mødt hinanden én gang før. Men Sofie Linde svarede fluks ja, da hun fik invitationen om at indlogere sig et helt døgn i Casper Christensens selskab.

- På trods af det har jeg trådt i mange af de samme fodspor som ham i starten af min karriere, og set udefra er jeg rundet af den samme institution som ham.

Begge fra DR

- Samtidig var jeg ikke et sekund i tvivl om, at vi ville være milevidt forskellige. Det lokkede. Og afsted kom jeg, lyder det fra Sofie Linde i pressemeddelelsen.

Begge begyndte som værter på DR - Casper Christensen med "Husk lige tandbørsten" og Sofie Linde i Ramasjang-universet.

Siden har den 54-årige komiker lavet et hav af satiresucceser, heriblandt "Klovn", hvor Sofie Linde i øvrigt medvirker som sig selv i den seneste sæson.

Skal gøre seerne klogere

Sofie Linde har mange store værtsjob bag sig. Blandt andet for Zulu Comedy Galla, hvor den 33-årige tv-vært i 2020 holdt en brandtale, som igangsatte MeToo-debatten.

Nogle af de emner vender de to også i "All Exclusive".

Portrætserien skal både gøre seerne klogere på Casper Christensens gæster - men også på komikeren selv, lyder det.

Afsnit med Helmig udgår

Samtalerne kredser om livets store spørgsmål og udfordringer, som Casper Christensen genkender fra sit eget liv: tro, misbrug, venskab, berømmelse, grådighed, ambitioner, succes, svigt og forældreskab.

I første afsnit kom hans ekskæreste Iben Hjejle forbi. Senere på sæsonen får Casper Christensen besøg af tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt og sangerinden Medina.

Afsnittet med sangeren Thomas Helmig er foreløbig taget af skærmen. Det skete, efter han og hustruen Renée Toft Simonsen i november mistede deres søn, Hugo Helmig.

Programmet kan ses fra den 14. december på Viaplay.

Sofie Linde og Casper Christensen er dybt uenige, og alligevel ligner de hinanden, fortæller hun.
Sofie Linde og Casper Christensen er dybt uenige, og alligevel ligner de hinanden, fortæller hun.

Sofie Linde

Sofie Linde Ingversen, som er født d. 22. september 1989 i Aarhus, er en dansk tv-vært og forfatter.

Sofie Linde har været vært på DR Ramasjang og på DR Ultra. Hun medvirkede som ung i filmen 'Kærestesorger' af Nils Malmros, og hun er forfatter til bogen 'Fårking gravid - En fremmed flytter ind', som udkom i 2018.

Hun har vundet prisen som Årets tv-vært ved Zulu Awards fire år i træk, fra 2016 til 2019. I 2019 fik hun sammen med ægtefællen Joakim Ingversen prisen Årets Webstar.

null
Powered by Labrador CMS