ABBA-Bjørns eks bryder tavsheden

Nu reagerer hun på forholdet

Udgivet Opdateret

For første gang kommenterer Lena Ulvaeus, som for nylig er blevet skilt fra den 77-årige ABBA-stjerne Björn Ulvaeus, på eksmandens nye forhold. 

Det sker i kølvandet på, at Björn Ulvaeus dukkede op sammen med kæresten Christina Sas til premieren på musicalen 'Pippi på Circus' i Stockholm tirsdag.

Forholdet kommer ikke som en overraskelse for Lena Ulvaeus, der var bekendt med, at hendes eksmand har fundet kærligheden igen, fortæller hun i et interview med det svenske medie Expressen.

– Vi er ikke længere sammen på nogen måde, og jeg ønsker dem alt det bedste. Jeg kommer til at fortsætte mit liv som hidtil, lyder det.

Viste ny kæreste frem

Til musicalpremieren viste Björn Ulvaeus kæresten, som også arbejder i musikbranchen, frem. 

- Vi har været kærester i et stykke tid, og jeg følte, at jeg ville have hende med til det her arrangement. Så det er første gang, vi er ude sammen, fortalte ABBA-stjernen til mediet hänt

Det var i februar - for blot fem måneder siden - at Björn og Lena Ulvaeus i en fælles udtalelse meddelte, at parret havde valgt at lade sig skille efter 41 års ægteskab.

"Efter mange fine og begivenhedsrige år har vi besluttet at skilles. Vi forbliver tætte og gode venner og vil fortsætte med at fejre vores børnebørns fødselsdage og andre familiefester sammen," lød det dengang.

Björn Ulvaeus viste sin nye kæreste frem til premiere.
Björn Ulvaeus viste sin nye kæreste frem til premiere.
Powered by Labrador CMS