Vildt DR-program genopstår

"Lågsus" blev sendt fra 2012 til 2018 på P3, og nu gør radioprogrammet comeback i æteren fra 19. januar med Pelle Peter Jencel og Nicholas Kawamura som værter

Selv om radioværten Pelle Peter Jencel for nylig sagde sit faste DR-job op til fordel for freelancelivet, er han slet ikke færdig på public service-stationen.

Sammen med makkeren Nicholas Kawamura genopliver han nu det populære program "Lågsus" på P3 efter mere end fem års fravær.

Det annoncerer DR i en pressemeddelelse.

En kæmpe fest

"Lågsus" blev sendt fra 2012 til 2018 på P3, og nu er der altså genhør i æteren fra 19. januar.

- Med de to dygtige dj's og musikformidlere Nicholas Kawamura og Pelle Peter Jencel holder P3 en kæmpe fest fredag eftermiddag, og alle er inviteret med, skriver DR i pressemeddelelsen.

- "Lågsus" er løssluppent og uforudsigeligt, men går aldrig på kompromis med den gode stemning og det gode selskab, lyder det videre om comebackprogrammet.

Skruer op for aktualitet

Programmet er en del af P3's nye radioudsendelser i 2024, hvor der bliver skruet op for aktualiteten i både hverdagene og i weekenden, tilføjer DR i pressemeddelelsen.

Det bliver blandt andet i "Weekendmorgen" med Ida-Sophia Petersen og Sebastian Lund, og i eftermiddagsprogrammet "Carte Blanche", hvor Maria Josefine "Jojo" Madsen, Jannik Schow og Henrik Eriksen har frit lejde til at se på alt det, der sker i deres eget liv og i verden omkring dem, lyder det.

"Lågsus" vender tilbage på P3 med Pelle Peter Jencel og Nicholas Kawamura som værter. (PR-foto).

Varslede store ændringer

Eftermiddagen slutter af med programmet "Balalajka", hvor værterne, Mathilde Muus og Anton Ringdal, tager fat i de historier, de andre medier har overset.

DR varslede tilbage i september 2023 store ændringer på P3. Flere programmer og podcasts blev lukket for at gøre plads til flere dagsordensættende formater. Det førte også til, at flere ansatte ikke blev forlænget.

Fokus på historier

Over for fagbladet Journalisten uddybede redaktionschef Isabella Hindkjær kursskiftet.

- P3 skal fortsat være rigtig godt selskab. Vi vil gerne være pissesjove. Men det står ikke i modsætning til, at vi også kan lave vedkommende aktualitetsindhold om de største historier på dagen, sagde hun dengang til fagbladet.

Powered by Labrador CMS