Vild med dans-veteran: Jeg skal smides ud

Den professionelle danser Karina Frimodt har efter mange sæsoner lært mange nydansere trin i TV 2's "Vild med dans", og det håber hun at blive ved med.

Udgivet Opdateret

Da den allerførste sæson af "Vild med dans" i 2005 skulle sendes på de danske tv-skærme, stod Karina Frimodt klar til at tage udfordringen op.

Den professionelle danser havde en plads på holdet. Men så meldte den kendis, hun skulle lære at mestre hæl og tå, fra i sidste øjeblik.

- Jeg var derfor også ekstra glad, da jeg i 2010 blev spurgt, om jeg ville være med, fortæller den i dag 45-årige danser.

Kun afbrudt af barsel

I den syvende sæson af "Vild med dans" skulle Karina Frimodt for første gang lære sine trin fra sig. Her var hendes dansepartner boksekommentator og tidligere chefredaktør for Ugens Rapport Kurt Thyboe.

Med undtagelse af sæson 11 i 2014, hvor danseren var på barsel, har Karina Frimodt været med i alle sæsoner siden 2010.

En fed udfordring

Står det til hende, fortsætter det gerne mange år endnu.

- Jeg tror, at jeg skal smides ud, lyder det fra hende.

- Det er en fed udfordring. Jeg kan godt lide det, at jeg møder et nyt menneske og skal finde ud af, hvad han kan, og hvad jeg kan få ham til, forklarer hun.

Karina Frimodt har danset, siden hun var helt lille. Ved siden af "Vild med dans" driver hun en danseskole i Holte. (Arkivfoto).

Professionel siden hun var 15

Siden Vild med dans-stjernen var 15 år gammel, har hun danset professionelt.

Trods meget erfaring kan nervøsiteten stadig pible frem, når hun skal ind foran danskerne og dommerne om fredagen i bedste sendetid.

- Jeg kan godt lide at mærke, at jeg virkelig lever, siger Karina Frimodt og fortsætter:

- Og så længe, at jeg har den følelse, vil jeg gerne blive ved med at lave det her, tilføjer hun.

Kommer der en dag, hvor hun træder ind på dansegulvet og udelukkende ser det som et arbejde, er det slut, forklarer hun.

Opmærksom på sin dansepartner

Nerverne handler ikke kun om danseren selv - hun er også meget opmærksom på, om hun har sin dansepartner med sig.

- Jeg koncentrerer mig slet ikke om, hvad jeg selv står og laver. Der er 100 procent fokus på at gribe ham, hvis han er på vej et andet sted hen, forklarer Karina Frimodt.

Har fået gode minder med

Igennem de mange sæsoner er danseren både kommet langt og fået gode minder med sig.

Karina Frimodt husker sin første finale for ti år siden med komikeren Uffe Holm, og så mindes hun også følelsen fra sin anden finale, hun nåede i 2019, med tv-vært og skuespiller Christopher Læssø i 2019.

- Det var sindssygt - en virkelig fed oplevelse, siger hun.

Er faktisk blevet god

I år danser Karina Frimodt med influencer og tidligere professionelle fodboldspiller Kasper Fisker.

- Det har virkelig været en interessant sæson. Det var ikke let for Kasper at lære at danse, siger Karina Frimodt og tilføjer:

- Han har virkelig rykket sig meget og er faktisk blevet god.

Det har bragt parret hele vejen til semifinalen.

I denne uge skal parret danse en samba, mens Kasper Fisker bliver udfordret på egen hånd i dans nummer to. Her skal han sammen med en anden nydanser - Bachelorette-deltageren Mette Sommer - på gulvet i en hiphopdans.

Flyttet til lørdag

Herrelandsholdet indtager i denne uge sendetidspunktet for "Vild med dans", der i stedet kan ses på TV 2 og TV 2 Play lørdag klokken 20.00.

I næste uge er dansedysten tilbage om fredagen, hvor den 20. vinder skal kåres i finalen i Forum Horsens.

Bliver parret at finde på dansegulvet, lover Karina Frimodt, at der kommer til at ske meget, især når de skal lave en freestyle.

- Det er jo det vildeste at få lov til at lave, understreger danseren.

Powered by Labrador CMS