Snart far til otte

Flere kendte stjerner går et år i møde, hvor et nyt familiemedlem efter planen melder sin ankomst

Udgivet Opdateret

Flere danske stjerner kan glæde sig til at få besøg af storken i det nye år. Der er nemlig udsigt til babyboom i kendisland.

Et af stoppene bliver hjemme hos journalist og tv-vært Anders Lund Madsen. Sammen med sin hustru, Karin Prehst Lund Madsen, der arbejder som havfrue i Den blå planet, venter parret deres femte fælles barn.

Det afslørede Karin Prehst Lund Madsen med et billede fra sin tidligere graviditet med datteren Vild Elna på Instagram.

- Jep. Jeg er sørme gravid igen, lød det i opslaget.

- God konkret opgave

Parret har foruden Vild Elna børnene Modig Theodore, Stærkodder Leonard og Fri Kirsten, og så har Anders Lund Madsen tre voksne børn fra sit første ægteskab.

Når hans sidste barn flyver fra reden, har han haft hjemmeboende børn i omkring fem årtier.

Journalist Anders Lund Madsen og Karin Prehst Lund Madsen, der arbejder som havfrue, venter endnu et familiemedlem i det nye år. (Arkivfoto).

- Det er en god konkret opgave, hvis man som mig har nogle sociale udfordringer. Lav nogle børn, for du er nødt til at interagere med dem. Det er det bedste i verden, sagde Anders Lund Madsen i et Ritzau-interview i anledning af sin 60-års fødselsdag i oktober.

Skuespillerpar venter sig

Babylykke er der også hos de to skuespillerpar Anna Stokholm og Simon Stenspil samt Ari Alexander og Sarah Juel Werner.

Anna Stokholm, der er kendt fra tv-serien "Sygeplejeskolen", afslørede i "Aftenshowet", at hun igen har fået konstateret graviditetsdiabetes. Denne gang fordi hun venter en søskende til sit og Simon Stenspils første barn, sønnen Ziggy.

- Vi har hele tiden vidst, at vi gerne vil have flere børn, fortalte Simon Stenspil til pressen inden optagelserne til TV 2's årskavalkade, "De største øjeblikke".

- Det føltes rigtigt, at det skulle være nu, fortsatte han.

Har en datter

Ari Alexander og Sarah Juel Werner går også fra at være en familie på tre til fire. Da de troppede op til premieren på dramakomedien "Bedre tider", som Ari Alexander spiller en af hovedrollerne i, fortalte skuespillerparret, at de venter en lille ny, som efter planen kommer til verden til marts.

33-årige Ari Alexander og 31-årige Sarah Juel Werner har allerede en datter.

Parret mødte hinanden på et skuespilkursus i New York i 2015, og deres venskab udviklede sig siden til kærlighed mellem det i dag forlovede par.

Forældre for første gang

For skuespiller Mathilde Passer, der over efteråret var blandt deltagerne i TV 2's realityprogram "Forræder", og hendes forlovede, Thomas Fritsche, venter en anden hverdag, når året skifter. De skal være forældre for første gang.

- 10. januar eller lige deromkring kommer der en lille dame og gør festlighederne endnu mere festlige, skrev skuespilleren i et opslag med scanningsbilleder på Instagram i efteråret.

Huss far igen

Storken får noget at se til i januar, da musiker Søren Huss ligeledes venter et barn med sin partner, Christina Nerstrøm. Det fortalte han i et interview med Politiken i november.

BLÅ BOG: Anna Stokholm

Anna Stokholm, født 19. marts 1988, Frederiksberg, er en dansk skuespillerinde og yogalærer.

Hun er uddannet ved Den Danske Scenekunstskole i Odense.

Hun er bedst kendt for sin rolle i TV2 Charlies serie Sygeplejeskolen, hvor hun spiller Lis Sommer.

Kilde: Wikipedia

Den sammenbragte familie tæller Christina Nerstrøms datter fra et tidligere ægteskab og Sørens Huss' datter fra forholdet med sin daværende kæreste, der blev dræbt i en trafikulykke.

Tryllebarn

Hjemme hos komiker og tryllekunstner Rune Klan udvider han og hustruen, koreografen Christel Stjerneberg, klanen.

Parret skal nemlig være forældre for anden gang.

Nyheden om graviditeten kom i oktober, hvor Se og Hør bragte historien på baggrund af et opslag på Instagram.

- Nu skal vi simpelthen være en familie på fire personer, hvis alt går vel (... er der noget, jeg har lært, så er det, at man aldrig kan tage noget for givet og tak for det!), skrev Christel Stjernebjerg på sin instagramprofil ifølge ugebladet.

Mor til fire

Parret blev for forældre for første i 2018, da de adopterede deres søn.

Hos den tidligere svømmestjerne og nuværende sportsvært på TV 2 Rikke Møller Pedersen skal babyvingerne findes frem, når hun bliver mor til fire i det nye år med partneren Nicolai Sehested.

Hun afslørede sin struttende mave i et opslag på Instagram med ordene "mere kærlighed i maven".

- Min kone er meget gravid

Der er også familieforøgelse i sigte hos komiker Anders Grau, som man måske genkender fra Spar-reklamerne på tv, og hustruen, Camilla.

Det fortalte den kendte komiker og skuespiller i podcasten "Så har vi balladen" og bekræftede nyheden over for Ekstra Bladet.

- Min kone er meget gravid nu, og vores datter nummer to kommer, inden vinteren er omme, skrev den vordende far i en sms til avisen.

Powered by Labrador CMS