"Onkel Reje" får helt ny opgave

Der er som altid fokus på samarbejde og venskab, når Onkel Reje folder sig ud på skærmen, lyder det fra DR. Men som noget nyt sætter han fokus på ældre

Børneværten Onkel Reje springer ud som astronaut i en helt ny serie på DR Ramasjang med titlen "Onkel Reje & galaksens helte", der får premiere i begyndelsen af det nye år.

Serien kredser om en redningsaktion, hvor Onkel Reje sammen med en pige og en bjørn skal redde alle Danmarks gamle mennesker, som statsministeren har solgt til forretningsmanden Ricky Martini fra det ydre rum.

Det annoncerer DR i en pressemeddelelse.

Vil suge minder ud af ældre

- Denne gang dykker Onkel Reje ned i den værdi, som ældre mennesker og deres minder kan berige os alle med, lyder det fra B&U-chef i DR Morten Skov.

I "Onkel Reje & galaksens helte" vil superskurken suge alle minderne ud af de ældre mennesker.

Den store redningsaktion går slet ikke som planlagt, så vejen mod befrielsen af de ældre byder på snedige udklædninger, en magisk nødudgang og en hæsblæsende ufojagt.

Mange forskellige lag

Der er som altid fokus på samarbejde og venskab, når Onkel Reje folder sig ud på skærmen, lyder det fra DR. Men som noget helt nyt, sætter den nye børneserie fokus på vores ældre.

- Der er mange forskellige lag i handlingen, som appellerer til både børn og voksne, og som kan sætte spændende snakke i gang om livet på Jorden og i rummet, siger Morten Skov om det nye program.

Det er første gang, at Onkel Reje vender tilbage på tv med en ny serie, siden manden bag børnefiguren, Mads Geertsen, blev sygemeldt med stress i april. Det skete efter en række "koordinerede angreb" på nettet fra både enkeltpersoner og grupper, oplyste DR. (Arkivfoto).

Koordineret angreb

Det er første gang, at Onkel Reje vender tilbage på tv med en ny serie, siden manden bag børnefiguren, Mads Geertsen, blev sygemeldt med stress i april.

Det skete efter en række "koordinerede angreb" på nettet fra både enkeltpersoner og grupper, oplyste DR.

Her blev Mads Geertsen udsat for chikane, trusler og falske beskyldninger af en række personer, som DR dengang karakteriserede som konspirationsteoretikere.

I seler og pirathat

Nogle beskeder var endda så voldsomme, at DR anmeldte det til politiet.

Mads Geertsen vendte dog tilbage som Onkel Reje i seler, pirathat og høj pibeføring i årets udgave af Cirkus Summarum.

"Onkel Reje & galaksens helte” kan ses på DRTV fra den 5. januar.

Powered by Labrador CMS