Julie Zangenberg har fået sin Andreas

Skuespiller og iværksætter Julie Zangenberg er blevet gift med gourmetkokken Andreas Bagh. Ekstra Bladet har foreviget billeder af det nygifte kendispar

Udgivet Opdateret

Julie Zangenberg stråler af lykke.

Den 34-årige skuespiller og iværksætter er blevet gift med sin forlovede, gourmetkokken Andreas Bagh.

Det skriver Ekstra Bladet, der har foreviget billeder af det nygifte stjernepar.

Mange celebre gæster

- Det var fantastisk. Den største dag i mit liv ud over Leo (parrets søn, red.), sagde Julie Zangenberg til den fremmødte presse efter vielsen.

Vielsen foregik i Vor Frue Kirke i København, og her havde indfundet sig en række celebre gæster - popsangerinden Medina, den tidligere badmintonspiller Peter Gade og flere kendiskokke, blandt andre Bo Bech og Thomas Rode.

Særlig betydning

Traditionen tro tilbragte parret sidste nat inden brylluppet hver for sig.

Julie Zangenberg havde indlogeret sig på D'Angleterre i hjertet af København. Hotellet har en ganske særlig betydning for parret.

Julie Zangenberg mødte Andreas Bagh i 2016, efter at hun havde spist på D'Angleterres restaurant, Marchal, hvor Andreas Bagh frem til februar 2021 var køkkenchef.

Friede på Bornholm

Siden har han åbnet sin egen gourmetrestaurant, Esmée, på Kongens Nytorv i hjertet af København. Her skal bryllupsreceptionen også holdes, inden festen rykker videre et hemmeligt sted.

Efter knap syv års forhold har Julie Zangenberg og Andreas Bagh giftet sig. (Arkivfoto).

Andreas Bagh friede til Julie Zangenberg i sommeren 2020 under en tur til Bornholm. Det afslørede Julie Zangenberg på Instagram, hvor hun delte et forlovelsesfoto.

- Ja! Selvfølgelig vil jeg gifte mig med dig! Forlovet og lykkelig, jublede hun på det sociale medie.

Sammen om det

I 2021 blev parret forældre til sønnen Leo.

- Jeg har dage, hvor jeg freaker ud og ikke føler mig særligt sej. Heldigvis er jeg sammen med en mand, som jeg er meget, meget forelsket i, og som støtter mig og er på hold med mig. Vi er sammen om det her, sagde Julie Zangenberg til Ritzau tilbage i 2021, da hun ventede lille Leo.

Gennembrud som klatretøsen

- Det er fantastisk at mærke og opleve. Men det er også noget, jeg kræver, fordi jeg har en virksomhed af en vis størrelse, som også betyder meget for mig. Som kvinde i 2021 skal man have lov til at lave en familie og stadig værne om at gå efter sine drømme.

Julie Zangenberg var kun 11 år gammel, da hun stiftede bekendtskab med skuespil. I 2002 kom det helt store gennembrud som klatretøsen i filmen af samme navn. Siden har hun medvirket i serier, satire og film. Men de senere år har hun hovedsageligt arbejdet med sit firma, Cozy, der producerer afslapningstøj.

Powered by Labrador CMS