Her er alle parrene i "Vild med dans"

Når TV 2 åbner ballet til 20. sæson af "Vild med dans", er Barbara Moleko og Özlem Cekic blandt de kendisser, som skal forsøge at mestre hæl og tå

Andreas Bo er kendt for sine parodier. I "Vild med dans" skal han bare være helt sig selv sammen med makkeren Camilla Dalsgaard. (PR-foto).

Ti nye kendisser er klar til at kridte danseskoene, når 20. sæson af "Vild med dans" får premiere 22. september.

Efter flere forlydender om årets deltagere bekræfter TV 2 nu navnene på alle nydanserne og på de professionelle.

På gulvet går blandt andre skuespilleren Dulfi Al-Jabouri. Han kommer i kyndige hænder hos den forsvarende Vild med dans-vinder Malene Østergaard. Sidste år dansede hun skuespilleren Caspar Phillipson til tops.

Veteran får eks-politiker

Vild med dans-veteranen Thomas Evers Poulsen, der har vundet programmet tre gange ud af de 18. sæsoner, han har været med som danser, skal lære Özlem Cekic alt fra tango til cha-cha-cha.

I årets udgave af "Vild med dans" vender to af de professionelle veteraner efter nogle sæsoners fravær tilbage i programmet.

Mads Vad gør comeback og skal danne par med skuespiller Katinka Lærke Petersen. Også Mie Moltke vender tilbage, og det bliver med designer Soeren Le Schmidt, som skal kaste sig ud i standard- og latindansene.

Her er de

Her er årets ti par i 20. sæson af "Vild med dans":

* Skuespiller og komiker Andreas Bo Pedersen og danser Camilla Dalsgaard.

* Sanger Barbara Moleko og danser Damian Czarnecki.

* Skuespiller Dulfi Al-Jabouri og danser Malene Østergaard.

* Influencer og skuespiller Fredrik Trudslev og danser Jenna Bagge.

* Influencer og tidligere professionelle fodboldspiller Kasper Fisker og danser Karina Frimodt.

* Skuespiller Katinka Lærke Petersen og danser Mads Vad.

* Bachelorette-deltager Mette Sommer og danser Morten Kjeldgaard.

* Skuespiller Sebastian Bull og danser Asta Björk.

* Designer Soeren Le Schmidt og danser Mie Moltke.

* Debattør Özlem Cekic og danser Thomas Evers Poulsen.

Det er 20. gang, at "Vild med dans" valser over skærmen. Det vil blive markeret særligt i sjette program.

Jubilæum

Selv om det er et jubilæumsprogram, hvor der vil være gensyn med tidligere deltagere og tilbageblik på nogle af de mest mindeværdige øjeblikke, fortsætter konkurrencen for de tilbageværende par i årets sæson.

Ingen ryger dog ud i jubilæumsprogrammet. Men parret, der får flest point på aftenen, sikrer sig immunitet i næste show.

Skiftende dommer

Anne Laxholm, som også har været med siden programmets begyndelse, samt Nikolaj Hübbe, Sonny Fredie-Pedersen og Marianne Eihilt udgør de faste dommere i årets "Vild med dans".

Den femte stol bliver på skift overtaget af en gæstedommer, herunder dommerveteranen Jens Werner, som har meddelt, at det bliver hans sidste sæson bag dommerbordet.

Værtsduoen, Sarah Grünewald og Martin Johannes Larsen, byder velkommen til årets "Vild med dans", som har premiere 22. september klokken 20.00 på TV 2 og TV 2 Play.

Powered by Labrador CMS