Har fået en datter

Skuespilleren Mathilde Passer og hendes forlovede, Thomas Fritsche, har fået en datter og er dermed blevet forældre for første gang

KORT RESUME AF DENNE ARTIKEL

Skuespilleren Mathilde Passer er blevet mor for første gang sammen med sin forlovede, Thomas Fritsche. De har fået en datter, Ellen.

Parret blev forlovet dagen inden Mathilde Passers 30-års fødselsdag den 26. februar 2023, og afslørede nyheden om graviditeten i september samme år.

Mathilde Passer er barnebarn af revylegenden og skuespilleren Dirch Passer, hvilket gør Ellen til endnu en efterkommer i Passer-familien.

Mathilde Passer er uddannet skuespiller fra Den Danske Scenekunstskole i Aarhus i 2018 og har haft roller i flere film og tv-serier, herunder 'Spies og Glistrup' og 'Agent'.

Denne faktaboks blev genereret af Labrador AI og korrekturlæst af en journalist.

Den er god nok - det passer, at skuespilleren Mathilde Passer er blevet mor for første gang.

Sammen med sin forlovede, Thomas Fritsche, har hun fået en lille pige.

- 5. januar klokken 06.03 ændrede hele vores verden sig. For der kom du, Ellen. Vi elsker dig overalt på jorden. Fyr den af, skat. Du er helt magisk, skriver den nybagte mor i et opslag delt på Instagram.

Forlovet i 2023

Parret, der blev forlovet dagen inden Mathilde Passers 30-års fødselsdag 26. februar 2023, afslørede nyheden om den forestående familieforøgelse i september samme år på Instagram.

- Tænk sig engang - 10. januar eller lige deromkring kommer der en lille dame og gør festlighederne endnu mere festlige. Vi glæder os, jublede Mathilde Passer.

- Hold kæft, hvor vi glæder os til at møde dig, understregede hun.

Endnu en Passer

Med den lille ny er der dermed kommet endnu en efterkommer af Passer-familien.

Mathilde Passers morfar var revylegenden og skuespilleren Dirch Passer.

Mathilde Passer er gået i hans fodspor og blev uddannet skuespiller på Den Danske Scenekunstskole i Aarhus i 2018.

Mathilde Passer har fået en lille pige. (Arkivfoto).

Med i 'Forræder'

På film-lærredet og tv-skærmen har Mathilde Passer blandt andet haft roller i "Spies og Glistrup", Nikolaj Lie Kaas' serie "Agent" og DR-dramaet "Når støvet har lagt sig".

I 2023 var det som sig selv, at Mathilde Passer gjorde sig bemærket, da hun var blandt deltagerne i TV 2-programmet "Forræder".Powered by Labrador CMS