Gør comeback i Vild med dans

Den tidligere Vild med dans-stjerne Claudia Rex stoppede i programmet, fordi kroppen havde fået nok. Nu er hun tilbage som dommer.

Udgivet Opdateret

Fredag aften er der comeback til danseren Claudia Rex i det populære underholdningsprogram "Vild med dans".

Men det bliver i en anden rolle, end danseren er vant til.

Claudia Rex er nemlig gæstedommer fredag, når årets nydansere går på gulvet for fjerde gang.

Det skriver TV 2.

Lidt som at vende hjem

- Jeg glæder mig, det er altid dejligt at vende tilbage til "Vild med dans". Jeg er blevet voksen i programmet, og det har været en del af mit liv i mange år, så det er lidt ligesom at vende hjem igen, siger Claudia Rex til TV 2.

Claudia Rex var blot 22 år, da hun første gang dukkede op i "Vild med dans" i 2009.

36-årige Claudia Rex vender tilbage til "Vild med dans", men denne gang i en anden rolle. Fredag er hun nemlig gæstedommer, når årets nydansere går på gulvet for fjerde gang. (Arkivfoto).

Siden hun har stået på dansegulvet i otte sæsoner som professionel danser. I 2012 vandt hun tilmed programmet sammen med tv-værten Joakim Ingversen.

Den første professionelle

I sæson 20 af "Vild med dans", som for tiden ruller over de danske tv-skærme, er der hver uge besøg af en ny gæstedommer.

Men i modsætning til de tre første gæstedommere er Claudia Rex professionel danser og har styr på både holdning, hæl og andet danseteknisk.

- Jeg ser både på det tekniske og performance, så jeg ser på hele pakken. Men jeg ved også, hvor meget man kan nå på en enkelt uge, og hvilke udfordringer der kan have været, siger hun til TV 2.

Kroppen var slidt

Efter at have danset sig til en andenplads med skuespiller Johannes Nymark i 2014 havde Claudia Rex et par års pause fra "Vild med dans", fordi hendes krop var slidt efter at have danset siden hun var tre år.

Siden har hun gjort comeback to gange. I 2017 dansede hun med radiovært Simon Jul. Og i 2021 tog hun endnu en tur på dansegulvet - denne gang med sangerinden Freja Kirk, hvor de to blev programmets første rene kvindepar.

Siden sit exit fra "Vild med dans" har Claudia Rex arbejdet som iværksætter og radiovært.

Hun er uddannet designer og har virksomheden Det Danske Bryllupskompagni.

Powered by Labrador CMS