Fik advarsel af lægen

Brigitte Nielsen har mere tålmodighed og ekstra kærlighed at give. - Jeg tror, det er, fordi jeg har en bedstemors alder, siger den 60-årige kendis

Efter 13 års fertilitetskamp blev den danske skuespiller og mediepersonlighed Brigitte Nielsen i en alder af 54 år gravid og fødte som 55-årig datteren Frida.

Men det var langtfra alle, der var lige begejstrede over nyheden om den dengang forestående familieforøgelse.

Mange - inklusive hendes fire voksne sønner - mente, at hun var for gammel til at sætte et lille nyt liv i verden, fortæller Brigitte Nielsen nu - fem år efter fødslen - i et interview med magasinet People.

Intet "for gammel"

- Først og fremmest er der ikke noget, der hedder "for gammel", siger Brigitte Nielsen i interviewet.

- Vi siger ikke det samme til mænd, som får børn i deres 60'ere, 70'ere og selv i 80'erne. Se på Robert De Niro - han er 79 år og har et barn på syv måneder.

Brigitte Nielsen har Frida sammen med sin mand, den italienske model Mattia Dessi. Parret mødte hinanden for 19 år siden. Hun var 41, han var 25.

Bedstemors alder

Også dengang oplevede Brigitte Nielsen, at aldersforskellen blev påtalt - nærmest på samme måde, som da Frida kom til verden, siger hun.

- Børn siger altid, at deres bedstemødre er de bedste. Jeg føler, at jeg har det samme mindset og de følelser. Jeg har tålmodigheden og den ekstra kærlighed at give nu, og jeg tror, det er, fordi jeg har en bedstemors alder, siger hun i People-interviewet.

Jonglerede morrollen

Brigitte Nielsen har en 39-årig søn fra ægteskabet med den danske musiker Kasper Winding, en 33-årig søn fra forholdet med den amerikanske fodboldspiller Mark Gastineau og to sønner på henholdsvis 30 og 28 år fra sit fjerde ægteskab med schweiziske Raoul Meyer.

Brigitte Nielsen har fem børn i alderen 5 til 39 år. (Arkivfoto).
Brigitte Nielsen har fem børn i alderen 5 til 39 år. (Arkivfoto).

- Da jeg var en yngre mor, jonglerede jeg ofte med at være single, være på et fly eller et filmset. Nu kommer Frida først, siger Brigitte Nielsen.

Faktisk var graviditeten med Frida den nemmeste.

Lægen advarerede

- Måske fordi jeg har gjort det fire gange før, og mine prioriteter nu har ændret sig. Det var et inderligt, inderligt ønske og et valg, siger Brigitte Nielsen.

- Lægen advarede mig om at være realistisk med hensyn til mine chancer. Han fortalte mig, at jeg havde to og en halv procents chance for at blive gravid, så da det endelig skete, var det bare fantastisk. Men med Frida kunne jeg have været gravid i endnu et år. Da jeg endelig fødte, var det hele så nemt.

Brigitte Nielsen opnåede stjernestatus, efter at hun i 1985 spillede over for Sylvester Stallone i boksefilmen "Rocky IV".

Stor opmærksomhed

De blev gift kort tid efter filmens premiere, hvorefter hun i årevis var kendt som Gitte Stallone.

Forholdet fik stor opmærksomhed, men efter 19 måneder og endnu en film sammen blev de dog skilt.

Vejen til den store berømmelse begyndte, da Brigitte Nielsen som 16-årig indledte sin modelkarriere. Hun arbejdede for store mærker som Armani og Versace og var for det meste at finde i storbyer som New York, Paris, Milano og Berlin.

Debut i 1985

I 1985 fandt hun vej til det store lærred, da hun i sin debutfilm, "De frygtløse", spillede over for Arnold Schwarzenegger.

Hun er også kendt fra filmene "Frækkere end politiet tillader 2" og for "Creed II", som Sylvester Stallone også medvirker i.

BRIGITTE NIELSEN

Brigitte Nielsen er en dansk skuespiller, model, musiker og reality tv-personlighed, der begyndte sin karriere med at stå model for Greg Gorman og Helmut Newton og flere år senere, i 1985, medvirkede hun i Red Sonja og Rocky IV. 

Hun er også kendt for sit tidligere ægteskab med Sylvester Stallone

Kilde: Wikipedia

Powered by Labrador CMS