Får rolle i stor international film

Skuespiller Lars Mikkelsen kommer igen i selskab med internationale stjerner, når han skal spille med i Guillermo del Toros nye Netflix-film "Frankenstein"

KORT RESUMÈ AF ARTIKLEN

Lars Mikkelsen skal medvirke i en nyfortolkning af gyserklassikeren 'Frankenstein' på Netflix.

Filmen er instrueret af den succesrige filmskaber Guillermo del Toro, der har vundet tre Oscar-priser.

Lars Mikkelsen har haft en succesfuld karriere i både danske og internationale film og tv-serier.

I 2018 vandt han en Emmy-pris for bedste mandlige skuespiller for sin rolle i DR-serien 'Herrens veje'.

Denne faktaboks blev genereret af Labrador AI og korrekturlæst af en journalist.

Den danske skuespiller Lars Mikkelsen har gjort karriere både herhjemme og i udlandet.

Han skal endnu en gang indtage en plads i Hollywood, når han skal medvirke i en ny Netflix-film, der bliver en nyfortolkning af gyserklassikeren "Frankenstein".

Det skriver det førende Hollywood-medie Deadline.

Har vundet tre gange

Lars Mikkelsens rolle er endnu ukendt, men han skal spille sammen med blandt andre Jacob Elordi, Oscar Isaac, Christoph Waltz og Felix Kammerer.

Det er den succesrige filmskaber Guillermo del Toro, som står bag projektet. Han har kunnet løfte et oscar-trofæ hele tre gange for filmene "The Shape of Water" og "Pinocchio".

Den 59-årige skuespiller Lars Mikkelsen har fået en rolle i ny Netflix-film. Han er kendt fra blandt andet "Herrens veje" og Bille Augusts film "Kysset". (Arkivfoto).

Flere danske succeser bag sig

Den 59-årige skuespiller Lars Mikkelsen har været med i en lang række danske film og tv-serier som "Rejseholdet", "Krøniken", "Forbrydelsen", "Borgen", "Herrens veje" og Bille Augusts film "Kysset".

Lars Mikkelsen har vundet flere filmpriser gennem sin karriere. I 2018 vandt han for eksempel en Emmy-pris for bedste mandlige skuespiller for sin rolle i DR-serien "Herrens veje".

Powered by Labrador CMS