Får ny tjans

Rikke Gøransson, kendt som mangeårig vært på "Paradise Hotel", er aktuel med en ny dokumentarserie, der har titlen "Hvorfor skal Rikke være smuk?"

KORT RESUMÉ AF ARTIKLEN

Rikke Gøransson, kendt tv-vært, er idékvinden bag en ny serie, der tager fat i emner som skønhedsidealer, perfekthedskultur og mental sundhed. Serien hedder 'Hvorfor skal Rikke være smuk?'

Gøransson har været vært på 'Paradise Hotel' i 15 sæsoner, og i serien vil hun også diskutere sit eget ansvar for disse emner som en offentlig person.

Gøransson har uddannet sig til både psykoterapeut og dokumentarfilminstruktør sideløbende med hendes værtsjob.

Dokumentarserien 'Hvorfor skal Rikke være smuk?' har premiere på Viaplay og TV3 den 18. januar.

Denne faktaboks blev genereret af Labrador AI og korrekturlæst af en journalist.

Der bliver taget fat i aktuelle emner som skønhedsidealer, perfekthedskultur og mental sundhed, når en ny serie finder vej til skærmen i januar.

Her dykker tv-vært Rikke Gøransson, der også er idékvinden bag programmet, ned i emnerne under titlen "Hvorfor skal Rikke være smuk?".

Det afslører hun i et opslag på Instagram.

Klogere på vigtige ting

- Jeg blev klogere på en masse vigtige ting og håber, at denne serie om ikke andet vil skubbe til samtalen og oplyse på punkter, der fylder i mange af vores liv, store som små væsener, lyder det blandt andet i opslaget.

I serien kommer hun også til at kredse om sit eget ansvar for emnerne som offentlig person og sine flere år som vært på "Paradise Hotel", fortæller den 37-årige tv-vært.

- Det har krævet meget mod for mig at lave denne serie. Jeg har nemlig også brug for privatliv, skriver Rikke Gøransson.

Rikke Gøransson er aktuel med en ny serie "Hvorfor skal Rikke være smuk?". - Det har krævet meget mod for mig at lave denne serie, lyder det fra værten. (Arkivfoto).

Var vært i 15 år

Hun gjorde debut som Paradise-vært i Mexico, da hun var blot 20 år. Efterfølgende fortsatte hun med at være i front for programmet i 15 sæsoner, før hun valgte at stoppe.

I et stort interview med Ritzau i januar 2022 fortalte Rikke Gøransson, at hun ville tjekke ud som vært for at kaste sig over nye projekter.

Det skete, i takt med at realityprogrammet blev moderniseret og gik væk fra sit oprindelige koncept. 

Uddannet psykoterapeut

Viaplay Group måttet dog sande, at man ikke skal ændre på et velkendt koncept. Realityprogrammet vendte tilbage til udgangspunktet og tog Rikke Gøransson med sig på vejen.

Rikke Gøransson skriver i opslaget, at hun sideløbende med værtsjobbet har uddannet sig til både psykoterapeut og dokumentarfilminstruktør.

Nu står hun så i spidsen for dokumentarserien "Hvorfor skal Rikke være smuk?", som har premiere på Viaplay og TV3 den 18. januar.

Powered by Labrador CMS