Erfaren DR-vært klar på forandring

DR-værten Steen Nørskov skal overtage stafetten som korrespondent i Tyskland.

Steen Nørskov skal fremover rapportere om stort og småt fra Tyskland som ny DR-korrespondent. Nørskov har tidligere været korrespondent i Mellemøsten i fire år. (PR-foto).
Udgivet Opdateret

Fremover bliver det den erfarne DR-vært Steen Nørskov, der skal være public service-stationens faste korrespondent i Tyskland.

Med base i Berlin kommer han til at være tæt på alle de forandringer, landet står over for.

Et spændende tidspunkt

Og det ser han frem til. For der er ikke et mere spændende tidspunkt at blive korrespondent i Tyskland på end nu, siger han i en pressemeddelelse.

- USA's nyligt afdøde tidligere udenrigsminister Henry Kissinger var født i Tyskland og sagde engang, at "Tyskland er for stort til Europa og for lille til Verden".

- Nu skal tyskerne så prøve at få deres land til at passe i størrelsen til et Europa og en verden, som forandrer sig med en voldsom hastighed og på mange områder på en måde, Tyskland slet ikke er parat til at håndtere endnu, siger Steen Nørskov i pressemeddelelsen.

DR's øjne og ører gennem ti år

Han overtager jobbet fra Michael Reiter, der var DR's øjne og ører i Tyskland i ti år. Michael Reiter vendte hjem til Danmark i august 2023, hvor han nu er ansat som journalist på DR's "21 Søndag".

Steen Nørskov, der er uddannet journalist, har arbejdet for DR siden 1998.

Han var DR's korrespondent i Mellemøsten fra 2007 til 2011. Derudover har han også været med til at dække de seneste forbundsvalg i Tyskland samt været vært på programmet "Tyskland - Den Store Nabo" fra 2017.

Powered by Labrador CMS