- Er så glad for at være med

Stine Bramsen og Barbara Moleko skal vække sange om København til live i forestillingen "Sange fra byens hjerte" på Østre Gasværk næste år

Når tæppet går op for forestillingen "Sange fra byens hjerte", bliver det første gang, at sangerinde og sangskriver Stine Bramsen kan opleves på de skrå brædder.

Det sker til næste år på Østre Gasværk Teater, oplyser teateret i en pressemeddelelse.

- Jeg er så glad for, at jeg skal være med i "Sange fra byens hjerte". Det er stort for mig, siger 36-årige Stine Bramsen i meddelelsen.

Et fantastisk rum

- Jeg har altid været nysgerrig på teaterverdenen - og Østre Gasværk Teater er jo et fantastisk rum at få lov at stå i, tilføjer hun.

Stine Bramsen får på scenen selskab af Barbara Moleko, Kira Skov, Sharon Kumaraswamy, Bjørn Fjæstad og William Torp.

En gruppe af solister, som teaterchef Søren Møller kalder for "et luksushold".

Stine Bramsen har ikke tidligere stået på teaterscenen, men har dog bevæget sig lidt på de kanter, da hun i 2016 lagde stemme til hovedkarakteren Poppy i animationsfilmen "Trolls". Her spillede hun over for sangeren Christopher. (PR-foto).

Sange fortolket på ny

Sangerne skal prøve kræfter med et format, hvor de skal give nyt liv til ikoniske og klassiske sange om København.

Her bliver sange som Tina Dickows "Copenhagen" og bandet Love Shops "Copenhagen Dreaming" fortolket på ny.

Hver solist vil ligeledes præsentere et nyt originalt nummer fra egen hånd, som også handler om København.

Premiere næste år

Østre Gasværk Teater vil med sin efterårsforestilling give publikum en koncertoplevelse, hvor de bliver taget med på, hvad teateret kalder en tur gennem Københavns musikalske sjæl.

Musikken bliver skabt af Østre Gasværk Teaters Musikteaterlandshold, der består af freelancemusikere, som i samarbejde med solisterne skal vække storbyen til live.

Forestillingen får premiere den 20. september 2024 på Østre Gasværk Teater i København.

STINE BRAMSEN

Stine Winther Bramsen Simonsen (født 13. december 1986 i Ry) er en dansk sangerinde og sangskriver, der er bedst kendt som forsanger i popgruppen Alphabeat fra 2004 til 2013 og igen fra 2019.

Som soloartist har Stine Bramsen medvirket som featuring på singler fra Morten Hampenberg & Alexander Brown og fra rockbandet Carpark North.

Hun har desuden sunget temasangen "Good Times" til fjerde sæson af sketchshowet Live fra Bremen. I 2011 samarbejde hun med houseproducer-duoen Morten Hampenberg og Alexander Brown på hitsinglen "I Want You (To Want Me Back)".

Den 24. september 2013 meddelte Stine Bramsen, at hun ville satse på en solokarriere. Den 17. januar 2014 udkom hendes første solosingle, "Prototypical" der er skrevet i samarbejde med Nicolaj Rasted.

I september 2018 samarbejdede Bramsen med DR PigeKoret, Phillip Faber og cellisten Henrik Dam Thomsen og sang ved en koncert i DR Koncerthuset nyklassikerne Du, som har tændt millioner af stjerner af Erik Sommer og Johannes Johansen og Sensommervise af Kirsten og Finn Jørgensen.

Kilde: Wikipedia
Powered by Labrador CMS