Død reggae-dronning skal på danmarksturne

Det var en stor succes, da hyldestforestillingen "Natasja" dedikeret til den afdøde sanger blev opført i Operaen. I det nye år kan hele landet opleve den

Udgivet

Operaen i København var fyldt, da musikforestillingen "Natasja" blev opført i løbet af sommeren. Her sang publikum med på sange som "Gi' mig Danmark tilbage" og "Ildebrand i byen".

Til næste år bliver historien om hiphop- og reggaesangeren Natasja Saad endnu en gang vakt til live, når musikforestillingen "Natasja" igen kan opleves.

Det annoncerer Lion Musicals og Live Nation i samarbejde med musikeren Clemens Telling i en pressemeddelelse.

Koncert-oplevelse

Thomas Langkjær, producent og creative executive producer, kalder det en drøm at opleve publikums modtagelse af "Natasja".

- Hver aften var der en koncertlignende stemning i Operaen, hvor der blev danset og sunget med i salen, siger han i meddelelsen.

- Den oplevelse fortjener resten af landet også at få, tilføjer han.

Også den bilulykke, der kostede dansk-sudanske Natasja Saad livet på Jamaica i 2007, og hendes sanges efterfølgende liv bliver et tema i opsætningen. (PR-foto).

Med fra start til slut

Under showet tager sangerne og skuespillerne på scenen tilskuerne med gennem Natasja Saads liv, musik og karriere fra de første famlende koncerter i Ungdomshuset på Nørrebro i København til skuffelser hos pladeselskaber, og da de første store hits indtog landet.

Også den bilulykke, der kostede dansk-sudanske Natasja Saad livet i en alder af 32 år på Jamaica i 2007, og hendes sanges efterfølgende liv bliver et tema i opsætningen.

Tre sangere og skuespillere skal på scenen som Natasja Saad: Cisilia Ismailova, Feven Geles og Roberta Hilarius Reichhardt.

Præmiere næste år

Caroline Henderson, Trine Appel og Pharfar er også en del af opsætningen, hvor de seks skuespillere deler forestillingens mere end 20 roller.

Musikforestillingen består af Natasjas egne sange, mens manden bag idéen om musikforestillingen, Clemens Telling, også kendt som MC Clemens, har skrevet nye handlingsbærende sange.

"Natasja" har premiere den 25. oktober i 2024 i Tivolis koncertsal i København med efterfølgende danmarksturné til Aarhus, Aalborg, Vejle og Ringsted.

NATASJA SAAD

Natasja Saad (Little T eller Natasja, (født 31. oktober 1974 i København, død 24. juni 2007 i Spanish Town, Jamaica) var en dansk DJ. En DJ er det Jamaicanske svar på en rapper, og kan groft kaldes en blanding af rap og sang, selvom de to er opstået hver for sig.

Powered by Labrador CMS