Det har de aldrig prøvet før

Senere på året bliver skuespiller og musiker Emma Sehested Høeg og radiovært og dj Jonas Visti forældre for første gang

Et lille nyt stjerneskud er på vej.

Skuespiller, musiker og manuskriptforfatter Emma Sehested Høeg og dj og DR-radiovært Jonas Visti skal være forældre for første gang.

Det fremgår af et billede, som parret har delt på deres respektive Instagram-profiler, og den glædelige nyhed om den forestående familieforøgelse bekræftes af Emma Sehested Høegs manager.

Par i en årrække

Den 30-årige multiartist og den 32-årige dj har dannet par i en årrække. I "Ibyens kærlighedsbrevkasse", som Politiken udgiver som podcast, har parret fortalt, hvordan de i sin tid mødte hinanden.

Det er en lang historie, lød det fra Emma Sehested Høeg. Men kogt helt ned havde Jonas Visti hørt lidt om Emma Sehested Høeg og havde et godt øje til hende. De fulgte hinanden på de sociale medier og begyndte at skrive sammen - mens Jonas Visti i øvrigt befandt sig i Brasilien.

Meget nervøse

Og så kom dagen, hvor de endelig skulle mødes. De var selvsagt meget, meget nervøse.

Også professionelt danner Emma Sehested Høeg og Jonas Visti par. De har lavet en julekalenderpodcast på DR, hvor de forsøgte at italesætte og løse nogle af julens mange små og absurde dilemmaer, og så har de optrådt musikalsk sammen. (Arkivfoto).

- Det kan bære eller briste, det her. Det kan gå galt. Det er noget, der føles så perfekt på skrift. Og så viste det sig at være fuldstændig perfekt, fra første gang vi så hinanden i øjnene. And the rest is history, fortalte Emma Sehested Høeg i podcasten.

Også professionelt danner de par.

Julekalender

De har lavet en julekalenderpodcast på DR, hvor de forsøgte at italesætte og løse nogle af julens mange små og absurde dilemmaer, og så har de optrådt musikalsk sammen.

Emma Sehested Høeg har også udgivet musik i eget navn.

Graviditet og coronavacciner

Her er Sundhedsstyrelsens udtalelser om vacciner til gravide:

Jeg er gravid/jeg ammer 

Hvis du er gravid eller ammer, skal du vente med at blive vaccineret, til du ikke længere er gravid eller ammer. I særlige tilfælde vil vi anbefale gravide at blive vaccineret, fx hvis der er tale om alvorlig sygdom hos den gravide.

Jeg prøver at blive gravid 

(gøre min partner gravid) Du må gerne blive vaccineret, hvis du eller din partner prøver at blive gravid/gøre din partner gravid. Vaccinerne påvirker ikke evnen til at få børn - hverken for mænd eller kvinder.

Jeg er vaccineret og planlægger at blive gravid 

Sundhedsstyrelsen har ikke en anbefaling om, at der skal gå et bestemt tidsinterval, før du bliver gravid, efter du er blevet vaccineret mod COVID-19. Der er ikke noget, der tyder på, at det påvirker fertiliteten at blive vaccineret.

Jeg er blevet gravid mellem 1. og 2. dosis af vaccinationen 

Hvis du bliver gravid mellem 1. dosis og 2. dosis af vaccinationen, anbefales det, at 2. vaccination udsættes, indtil du ikke længere er gravid eller ammer.

Jeg er usikker på, om jeg har været gravid, da jeg blev vaccineret med 1 stik

Hvis du efter vaccination opdager, at du har været gravid på tidspunkt for 1. stik, så skal du henvende dig hos egen læge. Vi antager, at der ingen eller kun meget lille risiko er for, at fosteret tager skade ved vaccination.

Kvinder i den fødedygtige alder bør være opmærksomme på, om de kan være gravide, før de bliver vaccineret.

Kilde: Sundhedsstyrelsen

Derudover er Emma Sehested Høeg kendt for sit samarbejde med makkeren Jennifer Vedsted Christiansen. 

Fik pris af kronprinsparret

Sammen står de bag kunstnerduoen How to Kill a Dog. De modtog sidste år Kronprinsparrets Kulturelle Stjernedryspris for at skabe ærlig scenekunst med fokus på emner som køn og ligestilling.

På film og tv er Emma Sehested Høeg især kendt fra sin robertbelønnede præstation i DR-dramakomedien "Orkestret", TV 2-serien "Killjoy" og for at lægge stemme til Jessica i Anders Matthesens mastodontsucceser "Ternet Ninja" og "Ternet Ninja 2".

Powered by Labrador CMS