De gamle vender tilbage

Seks tidligere nydansere slutter sig til årets seks tilbageværende par i "Vild med dans'" jubilæumsprogram fredag

Udgivet Opdateret

Man siger, at der skal to til tango.

Men i fredagens udgave af "Vild med dans" bliver parrene udvidet til en trio.

Her fejres "Vild med dans'" 20-sæsoners jubilæum med en særudgave af dansedysten, hvor seks tidligere nydansere skal danse med de seks tilbageværende par i programmet.

Får selskab af Albert

Skuespiller Sebastian Bull og partner Asta Björk skal danse en tango med skuespilleren Simon Stenspil, som vandt "Vild med dans" med netop Asta Björk i 2018.

Youtuber Fredrik Trudslev og partner Jenna Bagge får i deres ønskedans selskab af skuespiller Albert Rosin Harson, som nåede finalen med Jenna Bagge i 2020.

Selv om parret ikke dansede sig helt til tops, vandt de kærligheden. Året efter stod den 34-årige danser og den 21-årige skuespiller frem som kærester.

Selv om Albert Rosin Harson og Jenna Bagge ikke dansede sig helt til tops i "Vild med dans" i 2020, vandt de kærligheden. Nu mødes de på gulvet igen i anledning af "Vild med dans'" 20-sæsoners jubilæum. (Arkivfoto).

Den tidligere førstedame

Endnu en tidligere Vild med dans-vinder vender tilbage i jubilæumsprogrammet. Jakob Fauerby, som vandt dansedysten tilbage i 2019 med Silas Holst, slutter sig til tidligere fodboldspiller Kasper Fisker og partner Karina Frimodts slowfox.

Det er hele 15 år siden, at den forhenværende førstedame Anne-Mette Rasmussen, der er gift med tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen, medvirkede i "Vild med dans". Her viste hun nye sider frem af sig selv.

Det var Vild med dans-veteranen Thomas Evers Poulsen, der førte hende rundt på gulvet, som han i år betræder med debattør og tidligere folketingsmedlem Özlem Cekic. Sammen kaster trioen sig ud i en quickstep.

Bokseren og bageren

Designer Søren Le Schmidt og partner Mie Moltke skal danse jive. De får selskab af bokser Sarah Mahfoud, der vandt "Vild med dans" i 2016 med Morten Kjeldgaard.

Morten Kjeldgaard er også med i år, hvor han danser med Bachelorette-deltageren Mette Sommer. Når de går på gulvet i en jive, bliver det sammen med tv-vært og influenceren Micki Cheng, der blev et kendt ansigt i 2015-udgaven af "Den store bagedyst".

En række tilbageblik

I jubilæumsprogrammet vil der også være en række tilbageblik på nogle af de mest mindeværdige øjeblikke fordelt i kategorierne "mod", "sved" og "tårer", oplyser TV 2.

Selv om det er et jubilæumsprogram, hvor der vil være gensyn med tidligere deltagere og tilbageblik på nogle af de mest mindeværdige øjeblikke, fortsætter konkurrencen for de tilbageværende par i årets sæson.

Ingen ryger dog ud i jubilæumsprogrammet. Men parret, der får flest point på aftenen, sikrer sig immunitet i næste show.

Tilbage som dommer

Der bliver stadig givet point fra dommerne. Hver fredag sætter en ny gæst sig bag dommerbordet ved siden af årets fire faste dommere, Anne Laxholm, Nikolaj Hübbe, Sonny Fredie-Pedersen og Marianne Eihilt.

I jubilæumsprogrammet bliver det Jens Werner, som har annonceret sit stop efter årets finale den 24. november i Forum Horsens.

Powered by Labrador CMS