Dansk stjerne har fundet kærligheden

Sofie Torp har efter 12 år som single fået en kæreste

Udgivet Opdateret

Sofie Torp har haft en euforisk sommer.

Hun har spist krabbeklør, drukket rosévin og været på festival og grinet nonstop.

Og så har hun fået en kæreste efter 12 år som single.

Det fortæller den prisvindende skuespillerinde i magasinet Hendes Verden ifølge Alt for damerne.

- Sad i mørket

- Det er så kontrastfyldt til for fire år siden, hvor jeg sad i mørket med et skrigende barn, der aldrig sov, siger Sofie Torp til magasinet.

- Dengang forestillede jeg mig ikke i min vildeste fantasi, at jeg nogensinde igen skulle kysse med en mand. Da slet ikke en flot en, siger hun videre i interviewet uden at komme nærmere ind på, hvem den nye kæreste er.

Sofie Torp er mor til en datter, som hun har fået sammen med sin ven Sargun Oshana, der er teaterinstruktør. (Arkivfoto).

Regnbuefamilie

For fire år siden besluttede Sofie Torp at realisere sin drøm om at stifte familie. Sammen med sin ven, teaterinstruktøren Sargun Oshana, skabte de en lille regnbuefamilie, da datteren Olga kom til verden.

Selv om Sofie Torp var aktiv på datingappen Tinder, var det ikke lykkedes hende at finde en mand at stifte familie med, fortalte hun i et Ritzau-interview tilbage i 2021 i forbindelse med premieren på filmen "Lykkelige omstændigheder".

Var ikke på jagt

- Jeg var egentlig slet ikke på jagt efter en kæreste. 

Om Tinder

Tinder blev lanceret i 2012 og var den første app, der gjorde brug af ’swiping’-funktionen. Ved enten at swipe til højre eller venstre siger brugeren ja eller nej til den person, der dukker op på skærmen. Hvis to brugere siger ja til hinanden, opstår der et match, og brugerne kan nu skrive sammen.

Tinder bygger på geolokation, hvor du selv definerer en radius, du vil se profiler fra – dermed kan du selv bestemme, hvor langt væk et eventuelt match må bo. Tinder opnåede på kort tid en voldsom popularitet, da den enkle idé tilbød en ny måde at møde mennesker på.

Væk var de lange og omhyggelige profiltekster, der præger de traditionelle datingkanaler, og ind kom en hurtig, enkel måde at sige dur / dur ikke.

- Når jeg var på date, tænkte jeg bare: "Kan du være far til mit barn?". Det var totalt uromantisk, sagde Sofie Torp dengang.

- Det var uoverskueligt for mig, at jeg skulle finde én person, der skulle være hele pakken: kæreste, ven og far.

Powered by Labrador CMS