Afslører stor nyhed

Næste sommer siger 'Vild med dans'-dommer Marianne Eihilt efter planen ja til kæresten gennem 12 år, Keld, som hun har to børn sammen med.

Udgivet Opdateret

Vild med dans-dommeren Marianne Eihilt har helt styr på brudevalsen. Og den skal hun nu selv kaste sig ud i.

Kæresten, Keld, har været på frierfødder. Faktisk er det efterhånden snart to år siden, afslører den vordende brud over for Billed-Bladet.

Sker næste sommer

- Ja, Keld har været på knæ. Men vi har jo også været sammen i 12 år nu, siger den 49-årige dansestjerne til ugebladet og afslører, at brylluppet efter planen skal finde sted næste sommer.

Marianne Eihilt og hendes otte år ældre kæreste har to børn sammen, sønnen Frederic på otte år og datteren Emily på fem år. Derudover består familien også af Kelds to børn fra et tidligere forhold.

Betaget af hans øjne

De mødte hinanden gennem fælles venner. Hun var 36 år og vidste, at hun gerne ville have børn. Derfor skulle det næste forhold, hun gik ind i, kunne rumme det, har hun tidligere fortalt i et andet interview med Billed-Bladet fra 2019.

- Det første, jeg blev betaget af ved Keld, var hans øjne. Jeg kunne med det samme mærke, at vi havde en rigtig god kemi, og vi var også ret hurtigt enige om, at det skulle være os, fortalte hun dengang til ugebladet.

Marianne Eihilt har ifølge Se og Hør styr på brudekjolen. Den skal skabes af designeren Lasse Spangenberg. (Arkivfoto).
Powered by Labrador CMS