Populært program skifter "station"

Maria Jencels podcast "112 for knuste hjerter" bliver nu en del af platformen Podimo, når kanalen 24syv lukker

Vært Maria Jencel har fået nyt hjerterum til sin populære podcast "112 for knuste hjerter", der nu rykker eksklusivt til Podimo.

Det oplyser streamingplatformen i en pressemeddelelse.

Maria Jencel har været på jagt efter en ny platform til podcasten, fordi kanalen 24syv, hvor podcasten hidtil er blevet sendt, lukker, når kanalens sendetilladelse ophører i slutningen af marts.

Større fokus på lyttere

- Lytterne kan se frem til et endnu større fokus på lytterinddragelse og inklusion i fællesskabet og samtidig glæde sig over, at "112 for knuste hjerter" fortsætter med den helt samme DNA og samme grundformat, siger Maria Jencel i pressemeddelelsen.

I programmet inviterer Maria Jencel hver uge en kendt gæst i studiet - tidligere har blandt andre sangeren Pernille Rosendahl, skuespiller Birgitte Hjort Sørensen og Vild med dans-stjernen Jenna Bagge været forbi - og fortæller om dengang, de fik deres eget hjerte knust, og hvordan de kom videre.

Blev efterspurgt

Sammen besvarer de lytternes kærlighedskvaler.

Maria Jencel kalder "112 for knuste hjerter" for sit hjertebarn. Idéen udsprang af en tidligere altoverskyggende hjertesorg og et inderligt ønske om at skabe den hjælp, hun selv havde haft brug for. Siden fandt hun sit livs kærlighed i sin DR-kollega Pelle Peter Jencel, som hun i dag er gift og har to børn med. (Arkivfoto).

Og nu kommer lytterne til at fylde endnu mere i programmet, lyder det fra Maria Jencel. Hun får nemlig besøg af lyttere med "ekstraordinært spændende historier".

- Det er noget, som er blevet efterspurgt adskillige gange fra lytterne. Men det er en tidskrævende castingproces. Derfor har jeg brug for hjælp til at gøre det muligt, siger hun endvidere og fortsætter:

Har brugt tre år på det

- Jeg har brugt tre år på at finpudse podcastens DNA og plejet min kontakt med lytterne. Nu er tiden inde til at få et hold af ultrakompetente mennesker, der kan se mit hjertebarn udefra, give mig nye idéer og input og hjælpe mig med at forløse dem.

Maria Jencel kalder "112 for knuste hjerter" for sit hjertebarn. Idéen udsprang af en tidligere altoverskyggende hjertesorg og et inderligt ønske om at skabe den hjælp, hun selv havde haft brug for.

Et stærkt fællesskab

- Det har udviklet sig til et omsorgsfuldt og stærkt fællesskab og univers fuld af varme hjerter, siger hun i pressemeddelelsen.

Maria Jencel udviklede podcasten under sin første barsel. For efter sin hjertesorg fandt hun sit livs kærlighed i sin daværende DR-kollega Pelle Peter Jencel, som hun i dag er gift og har to børn med.

Powered by Labrador CMS