Sexleg gik helt galt: Par måtte ringe til politiet

Et par måtte ringe til politiet efter en vild nat.

Udgivet Opdateret

En sexleg gik helt galt og endte i en pinlig konfrontation med politiet. Et par måtte nemlig ringe til politiet, efter den ene ikke kunne komme ud af de håndjern, de havde brugt tidligere på natten.

En mand fra den norske by Trondheim, var noget beklemt, da han blev nødt til at ringe til politiet. Han ringede nemlig, da hans seksuelle partner sad fastlåst i håndjern i en barneseng. Det skriver det norske medie VG.

Politiet måtte låse op

Parret havde taget et par håndjern med i sengen til, da de skulle have det sjovt natten til onsdag. Men da det var overstået var nøglen, til det ellers almindelige sexlegetøj pist væk.

– De havde selvfølgelig ledt et stykke tid, inden de ringede, fortæller operationsleder for Trøndelag politidistrikt Arnt Harald Aaslund og fortsætter:

– Om det var kvinden, der var træt af at være låst fast, eller om det var manden der var træt af at have hende der, ved jeg ikke. Vi har endnu ikke fået alle oplysninger i sagen.

Nøglen passede ikke

Politiet sendte en patruljevogn ud til parret for at låse håndjernene op.

Det skulle midlertidig vise sig at være nemmere sagt end gjort. For politiets nøgle passede ikke i låsen. I stedet valgte politiet at løse situationen med en tang.

Trods den pinlige situation, slap kvinden til sidst fri. Næste gang må de hellere huske at gemme ekstranøglen.

Powered by Labrador CMS