Runrig udgiver nyt album: Melder udsolgt på turné

Skotske Runrig kommer på turné i Danmark. Pressefoto.
Udgivet Opdateret

I dag udsender skotske Runrig sit 14. album ”The Story”.

Det er ni år siden, der sidst kom en samling nye sange fra det populære keltisk-inspirerede folkrock band, og der er på forhånd knyttet store forventninger til et udspil, som har været så lang tid undervejs.

“The Story” blev kort før jul præsenteret for en række internationale journalister og musikfolk i Glasgow. Bedømt ud fra foreløbige udmeldinger fra nogle af disse er ”The Story” blandt de bedste Runrig-albums nogensinde. Samtidig har bandet meddelt, at dette er det sidste studiealbum fra deres hånd.

Allerede inden albummet er på gaden kan bandet melde om udsolgt eller få billetter på de fem indendørskoncerter bandet giver i Danmark til marts. Der bliver nu tilføjet tre eksklusive sommerkoncerter til programmet, som nu ser således ud for 2016:

Ti. 1. marts        Greve, Portalen – UDSOLGT
On. 2. marts      Vejle, DGI-Huset
To. 3. marts      Haderslev Idrætscenter
Fr. 4. marts       Odense Idrætshal – UDSOLGT
Lø. 5. marts       Skive, Kulturcenter Limfjord – UDSOLGT
To. 11. august   Fredericia Vold, Kastellet
Fr. 12. august     Svendborg, Valdemars Slot
Lø. 13. august    Aalborg, Skovdalen

– Efter at have brugt to år på at skrive og indspille det nye album kan vi ikke vente med at komme ud og spille live for publikum, og dele hvad der for os har været et helt specielt projekt. Albummet afspejler bandets kulturelle og musikalske rejse, og er specielt gribende i kølvandet på fejringen af vores 40 års jubilæum, siger Brian Hurren i en pressemeddelelse.

Billetsalget til sommerkoncerterne starter i dag.

Powered by Labrador CMS